Folkutbytet : den enda politiska frågan av betydelse

Även bland frihetligt lagda människor så fortskrider diskussionen såsom om alla ännu levde i slutet på nittiotalet. Skattesatser, systembolagets vara eller icke-vara, legalisering av knark och hor, ibland dyker till och med danstillståndet upp, det är sömngångare som på autopilot glider fram helt omedvetna om vad som sker i landet under de senaste årtiondena. En bild säger mer än tusen ord och här nedan ser ni den enda bilden som man behöver se för att käbblet ska upphöra.

Folkutbytet : den enda politiska frågan av betydelse 1

Bilden är tagen från sidan Demografi.nu där man kan se hur demografiförändringen pågår kommun för kommun i olika ålderskategorier och det är en väldigt dyster karta. Genom att dra i tidsreglaget så kan man med egna ögon se resultatet av det vansinnesprojekt som våra politiker, i en allt mer accelererande takt, under flera decennier har drivit på. Projektet att byta ut det svenska folket.

Att använd ordet folkutbyte sägs innebära att man är en högerextrem konspirationsteoretiker men hur ska vi annars benämna ett politiskt projekt vars magnitud är större än Stalins förflyttning av hundratusentals ryssar in i baltstaterna? Som värst berikades Estland med ca 30% ryssar1 vilket var ett experiment som fick självaste Murray Rothbard att tvivla på sin syn på invandring2 (fetmarkeringarna mina):

I began to rethink my views on immigration when, as the Soviet Union collapsed, it became clear that ethnic Russians had been encouraged to flood into Estonia and Latvia in order to destroy the cultures and languages of these peoples. Previously, it had been easy to dismiss as unrealistic Jean Raspail’s anti-immigration novel The Camp of the Saints, in which virtually the entire population of India decides to move, in small boats, into France, and the French, infected by liberal ideology, cannot summon the will to prevent economic and cultural national destruction. As cultural and welfare-state problems have intensified, it became impossible to dismiss Raspail’s concerns any longer.

Rothbard såg klarsynt på nittiotalet vilken kurs västvärlden styrt in på och han insåg att Jean Raspail var en profet, inte en dåre. Idag lever vi mitt i dystopin som Raspail och Rothbard varnade oss för. De svenska politikerna från Bildt till Löfven har överträffat Stalin med en falskhet och ett propagandaarbete som får Glavlits ansträngningar att verka amatörmässiga. En fullskalig rysk ockupation av Sverige hade troligtvis varit mildare än den skada som våra egna politiker orsakat vårt land. På kartan ser vi hur vår framtid rinner ut i sanden, den mångtusenåriga sagan om det svenska folket närmar sig sitt slut och det är ett ömkligt slut, ett slut där överheten inte ens kommer tillåtas oss att opponera oss mot att bli ersatta3.

Today a man only talks freely to his wife – at night, with the blankets pulled over his head4

Sätt dig ner och lek med kartan, känn ända in i benmärgen vad den innebär för dig och din familj och sluta sedan tjafsa med likasinnade om systembolag eller sockerskatt, om narkotikalagar eller legaliserad prostitution, om religionsfrihet eller transvestiters rättigheter, ja om allt annat som frihetliga människor kan hamna i dispyt över.

Tar vi inte oss själva i nackskinnet och reder ut det här så är det inte vi som kommer bestämma över Sveriges framtid. Vi har som mest tio till femton år på oss sedan är det andra som sätter agendan och den kommer inte leda mot mer frihet för svenskarna. I dagens läge så är en kommunist som vill påbörja en återvandring de facto mer frihetlig än en libertarian som vill ha tvångsöppna gränser. Spelplanen har förändrats, skiljelinjerna är nya. Anpassa dig, svälj din förbannade stolthet och erkänna att de där uschliga svärjevännerna hade rätt från början medan du var fullt upptagen med att dygdsignalera mot fascismen.

  1. Wikipedia – Demographics of Estonia
  2. Mises Institute – Immigration Roundtable : Murray Rothbard
  3. SVT – Deltagande i rasistiska organisationer som förföljer en folkgrupp kan förbjudas
  4. Wikipedia – Propaganda in the Soviet Union