Jimmie och Julia godhetssignalerar!

Jimmie och Julia godhetssignalerar! 1

Sverigedemokraterna skulle inte vara där dom är i dag, d.v.s. en del av det svenska vänsterpolitiska etablissemanget, om dom inte var grymt skickliga på att utnyttja valmanskårens tillkortakommanden. Eller som det uttrycks i vardagsspråk; det politiska hantverket.

Men den som har mycket vill ha mer. En knapp femtedel av rösterna räcker inte för att genomdriva SD:s drömsamhälle. Särskilt inte då dom andra vänstertomtarna i parlamentet, nu möjligen KD undantaget, dömt ut Jimmie som oberörbar. Eftersom Jimmie, om man nu bortser från hans politiska åsikter, är en intelligent karl som inte bangar för att skamlöst vädja till presumtiva väljares allra primitivaste känslor vet han att lösningen bl.a. ligger i att attrahera nya väljargrupper.

Det är därför han som sist startande i politikerveckan i Almedalen väljer att gå ut i dagens SvD och tillsammans med partikamraten Julia Kronlind kräva att man kapar biståndet till homofientliga stater.

Med andra ord, Jimmie och Julia godhetssignalerar!

Det är ett tecken så gott som något på att partiet dom tillhör sist och slutligen omfattas av vänsterprincipen att vi i Sverige skall lära världen hur en slipsten skall dras! Därtill är uttalandet till intet förpliktigande och kan endast med stor svårighet fördömas av dom andra partierna i riksdagen. Som grädde på moset har Jimmie en hållhake på övriga partier. Är det någon mer än jag som tror att han inte kommer utnyttja detta i framtiden?

Dessutom är det ju så att homosexuella är som folk är mest när det kommer till kritan. Precis som heterosexuella tycker dom väl det är illa vara att de förekommer statssanktionerad förföljelse på folk enbart p.g.a. könet på den man älskar. Ingen stat borde ju i rimlighetens namn ha synpunkter på hur vuxna samtyckande medborgare väljer att framleva sina liv.

Dessutom kan ju Jimmie och Julia motivera sin debattartikel i SvD inför mer konservativa partikamrater med att det ju faktiskt gäller att dra in förhatligt utlandsbistånd. Se där, ännu mer pengar som kan läggas ut på svensk näverslöjd och oxdans. En del kollegor inom vänsterblocket, som ligger ännu mer till vänster än SD, såsom MP har onekligen en hel del att lära av Jimmie.

Det är med andra ord ett synnerligen gott politiskt hantverk vi läser i dagens SvD

Själv tycker jag att det finns mycket bättre sätt att hantera mina skattepengar än att skyffla ut dem på allehanda biståndsprojekt. Oavsett hur behjärtansvärt ändamålet än må vara. Detta kan givetvis synas onödigt inhumant om man nu tycker att våra riksdagspolitiker är bäst skickade att hantera dom pengar vi själv tjänar. Jag föredrar att själv bestämma över mina surt förvärvade slantar.

Dessutom drömmer jag om politiker som inte godhetssignalerar. Sannolikt lär jag få fortsätta med det.

För den som är intresserad av att skänka pengar till min favoritorganisation har ni en länk här!