Klimatnojan Igen!

Klimatnojan Igen! 1

Dagens text är av Berndt Stymer

Klimatnojan igen därför att media, ledd av SVT/SR och TV4, med alla partier, hela förvaltningen och rättsskipningen, ständigt ljuger om klimatkatastrofen som aldrig kan inträffa bara för att kväsa befolkningen.

 

Ni stackare, som har så lite kunskap så att ni låter er skrämmas av alla de lögnare som ständigt babblar om en katastrof som kommer om ni inte lyder dem, borde åtminstone innan ni lägger er platt försöka förstå det enkla i det som ger er livet.

Ni behöver inte kunna förstå ett vetenskapens språk om Fotosyntesen utan helt enkelt förstå det ni läser innantill här nedan.

År ni så okunniga så ni inte förstår det så ligg platt och vänta på överhetens order.

Ni andra borde kunna förstå fakta att av all CO2 som finns 41 120 000 000 000  ton bidrar människan med 6 000 000 000 eller 0,015 %  som enligt Henrys lag absorberas av haven. Förstår ni varför stenen ni släpper faller neråt borde ni också förstå Henrys lag som är av samma sort grundlag som ingen kan ändra i hela Universum.

När solen lyser på livets gas koldioxid, CO2, i allt vatten även i växterna, bildas det syre som livet på Jorden är beroende av för att överleva. Märk att utan koldioxid finns inget syre och inget liv på jorden och om nu någon är så tokig som att minska CO2 genom att gräva ned gasen så försvinner allt levande. Varje odlare med växthus vet att det växer bättre ju mer CO2 han blåser in i växthuset.

Har ni nu förstått så borde ni också förstå att allt det där med klimatkatastrof, grön omställning, hållbarhet, o.s.v. är inget annat än bluff och båg av skurkar och bedragare som vill tvinga er ner på knä.

Jodå! Sveriges regering tillhör också bedragarna.

Och alla ni redan lurade måste förklara hur det kan komma sig att undersökningar visar att det politiska parti som styrt Sverige mesta tiden mot förfallet trots det har er största tilltro. Man kan godta att människans minne av gångna tiders övergrepp, när kungamakt tillsammans med kyrkans makt genom förnedring i ”husförhör” kastrerade befolkningens förmåga att tänka och att även den delen av befolkningen som är ung och därför dum inte kan tänka rätt, men alla ni andra? Har ni varken tid eller lust att motsätta er att lyda bedragare och därför låter staten Sverige förfalla?

Har ni glömt att en gång i tiden motsatte sig era förfäder översittarna och kastad ut dem?

Kan ni inte förstå att ni måste sluta blunda för att rädda landet, er själva och era barn från illviljans översitteri?

Stå upp, för 17, och ta ansvar för demokratin i Sverige.

Tala om för skurkarna att de kan fara dit där deras påstådda värme finns i överflöd.

Sluta babbla om klimatkatastrof som aldrig kan inträffa enligt vetenskap.

Tjata inte om vad det övervägande antalet skurkstater i FN med sina gissningar enligt IPCC vill lura er att tro är vetenskap.

Tänk själva.