Öppet Brev

Öppet Brev 1

Fri Debatt publicerar ett öppet brev från Berndt Stymer till ledningen för SVT/SR.
Våra läsare uppmanas att påminna våra statligt styrda medier om att de fått brevet!

Magnus Jönsson
Redaktör Fri Debatt

Till Ledningen för SVT/SR

Hanna Stjärne  hanna.stjarne@svt.se

Eva Beckman eva.beckman@svt.se

Andreas Bedinger andreas.bedinger@svt.se

Jan Helin jan.helin@svt.se

Till Media för kännedom

Ang. klimatdebatt i Agenda 24.10.2021 lät jag mig luras av den information som SVT lämnade i förväg, ”Vad säger vetenskapen om klimatförändringarna och hur förhåller sig politiken till vetenskapliga fakta? Politiker och forskare i studion. Programledare: Camilla Kvartoft och Johan Bergendorff.”

Naturligtvis blev det ingen debatt om vad vetenskapen säger om klimatförändringarna för de som forskat om klimat och CO2-molekylen säger samstämmigt att CO2 inte kan värma atmosfären till en katastrof.

Naturligtvis också därför att Sveriges befolkning då hade fått information om att de blivit grovt bedragna för att tro på en klimatkatastrof som livets gas CO2 skulle ha förorsakad. Nu genomförde SVT ett propagandakonststycke som kunde ha gjort själva nazisten Goebbels avundsjuk trots att hans propaganda lyckades förledde ett helt folk till att mörda judar. SVT/SR använde samma teknik som Hitler när han hackade på judarna i varje tal och SVT hackar på klimatet i vart och vartannat program. Här gällde inta att döda judar utan ”bara” att förleda svenska folket till att godta att hela samhället avvecklas till medeltida förhållanden. Det gäller för ledningen av SVT/SR att inte bli avslöjade som kriminella bedragare och därför måste de till varje pris dölja sanningen om klimatkatastrofen. Ingen svensk vetenskap t.ex. Gösta Pettersson, Lennart Bengtsson, Peter Stilbs professorer, energiexpert Elsa Widding, havsforskare Nils Axel Mörner, Jacob Nordangård, m.fl. som utomordentligt klart och tydligt meddelar att CO2 inte kan värma atmosfären till katastrof, fick delta i debatten. Inte en enda av de s.k. vetenskapare som fick vara med hade kvalificerad kunskap om klimat utan arbetade med miljöanalys, samhällsplanering o.s.v. En forskade om kommande kärnreaktorer. Det största bedrägeriet utgjordes dock av att politiker som bevisligen inte är valda för sina kunskaper och som absolut inte har nödvändig kunskap om klimatet fick pladdra som vanligt om något de inte hade kunskap om.

För oss som åtminstone kan läsa innantill och som förstår det lästa är det en gåta hur representanterna från alla riksdagspartier visar en skrämmande enfald genom att bete sig som skrämda höns som försöker att gömma sig bakom varandra. Det kan inte vara möjligt att alla politiker är så korkade att de inte begriper att de har utnyttjas av skrupulösa skojare att skrämma befolkningen till underkastelse under ett förtryck i form av en framtida omdaning av hela samhället till umbäranden i medeltida förhållanden; du får inte äta kött, inte köra bil, inte flyga, får inte, inte, inte. Men du får sitta och svälta i mörker och kyla utan el.

Varför vågar inget parti säga nej till klimatskojeriet. Är det inte säkert att de vinner i nästa val om de gör det? Ser bara jag att fler och fler genomskådar bedrägeriet?

En nyhet för mig var hur vindkramaren Söder på KTH så öppet intygade att politikens ytterligare 100 TWh vindel skall gå till Facebooks- och Googels servrar, till stål smält med el från vätgas och batterifabriken i norr. Han framhöll också fördelen med att vi hade en ”handelsplats” för el och att utländska företag och stater lät bygga vkv här.

Så är det naturligtvis. Sveriges natur och befolkningens hälsa skall offras för att utrikes snyltare blir rikare.

Kan svenska folket verkligen gå med på detta?

Jag kan det definitivt inte.

Därför kräver jag åter att ledningen för SVT/SR anordnar en offentlig direktsänd debatt enbart om frågan – kan CO2 värma klimatet till katastrof – och enbart mellan de svenska vetenskapare som avvisar påståendet om katastrofen och de som sprider lögn om den.

B.Stymer