Skiljelinjen

Skiljelinjen 1

De flesta i Sverige lever ännu med en världsbild som säger att den stora skiljelinjen går mellan ekonomisk höger och vänster, mellan arbetare och kapital och mellan liberal och konservativ. Det är en slug illusion som makthavarna gör allt för att upprätthålla för att sedan ta alla viktiga beslut i skymundan just eftersom de viktiga besluten inte länge kan kategoriseras enligt den gamla skiljelinjen. När en vänstertomte således sitter i tv soffan och ondgör sig över fria marknadshyror så är det tjurfäktning vi skådar där höger-vänster frågorna är skynket och vi är tjuren.

Vi ska bli upprörda över struntfrågorna som kanske var relevanta för tjugo år sedan så att samma vänstertomte sedan kan skaka hand med centerpartister om att införa den totalitära teknokratin 1 eller byta ut folket mot fogsammare valboskap2 och de förändringarna sker i sådana rasande takt att de riskerar att slutföras innan befolkningen inser att det inte är det röda skynket de ska stånga.

Vilken är då egentligen den riktiga skiljelinjen? Det är förödande enkelt. Den går mellan de som föraktar dig och i längden vill förinta dig och de som vill se dig blomstra. Det kan kanske låta hårt och osannolikt att Reinfeldt, Sahlin, Löfven och Lööf bokstavligen vill att du ska gå under, vi vill så gärna tro att de egentligen är godhjärtade men bara osannolikt inkompetenta3. Det vi måste minnas är att av frukten känner man trädet och det går inte längre låtsas om att dessa människor vill annat än att skada oss när vi synar den ruttna äppelkorgen vi fått. De hymlar för all del inte heller med det då de vid varje tillfälle de kan få öser sitt förakt över oss.

Ursvenskt är bara barbariet4
Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker5
Det finns ingen inhemskt svensk kultur6

Och vad har vi gjort för att förtjäna detta förakt? Vi ville bara vara ifred, odla vår egna trädgård, ströva i skogen och grilla en flintastek på sommaren. Gång på gång så har vi backat tillbaka och trott att om vi bara ger dem några centimeter till så blir de nöjda men vid det här laget så borde det vara uppenbart för alla att de aldrig blir nöjda, det finns inga möjliga kompromisser eller förlikningar. Om de får sin vilja igenom så kommer du aldrig igen få slappna av med en bärs på verandan, du ska beskattas till fattigdom, förnedras i alla medier, bespottas och tryckas ned på varenda möjligt sätt. Dina barn ska indoktrineras7, konflikter ska sås inom din familj, dina vänskaper ska krossas över idiotiska frågor, du ska sparkas om du inte följer flocken och allt för att du inte är intresserad av att delta i alla deras hybristiska projekt för att rädda världen, klimatet, isbjörnarna eller härbärgera hela tredje världens befolkning. Är du inte med på tåget så är du en nazist och för nazister finns inget gömställe8.

Så sluta för helvete tro att makthavarna är inkompetenta men välvilliga, det är de inte. De är i bästa fall illvilliga och inkompetenta och i värsta fall illvilliga och kompetenta. Det är inte en slump att allt det vi älskar med Sverige förintas i rasande takt och förintelsen kommer fortsätta så länge vi låter dem söndra och härska. De flesta svenskarna är trots allt inte med på tåget, det är blott en liten gapig och intolerant klick som fått oss att tro det och som effektivt isolerar alla som yttrar avvikande åsikter. Bli gapigare, bli intolerantare, visa åt dina medmänniskor att det är gott att göra motstånd mot den ondska som regeringen och riksdagen idag representerat.


  1. Myter & Mysterier – Avsnitt 76 kontroll ↩︎
  2. Demografi.nu ↩︎
  3. Förutom Reinfeldt då, alla inser nog att han var kompetent men ondskefull ↩︎
  4. DN – Reinfeldt: Det ursvenska är blott barbari ↩︎
  5. Mona Sahlin ↩︎
  6. Fria Tider – Lomfors: “Jag har inte hävdat att det inte finns någon inhemsk svensk kultur” ↩︎
  7. Riksdagen – En öppen, obligatorisk och avgiftsfri förskola ↩︎
  8. Sveriges regering – Uppdrag till Totalförsvarets forskningsinstitut att kartlägga förekomsten av olika former av rasism i digitala miljöer ↩︎