Det hemska CO2!

Det hemska CO2! 1

Dagens gästskribent är B. Stymer

Svensk politik kretsar helt runt uppfattningen att mänskligt utsläpp av CO2 är så farligt så att det kommer att leda till en klimatkatastrof för hela mänskligheten.

Hur farligt det är vet ingen och farligheten har aldrig bevisats i vetenskapliga försök. Vissa hoppade högt av glädje då några i Paris kom överens om att det mänskliga utsläppet inte fick förorsaka högre medeltemperaturökning än 1,5 grader. Ingen kan mäta hela atmosfärens temperatur, ingen har bevis för att CO2 värmer atmosfären till en katastrof, de som släpper ut 90% av CO2 struntar i överenskommelsen. Trots alla dessa fakta ältar den svenska politiken ständigt att katastrofen är ett faktum och tvingar därför sin befolkning med skattehöjningar på drivmedel och el m.m. att bidra med att ge subventioner till vindkraftverk, grön el, grönt stål, gröna elcyklar, gröna solpaneler, gröna skojare, och påstår att de därmed räddar klimatet.

Var finns barnet som ropar – kejsaren är naken?  Finns inte i något parti en person som ropar – sluta att älta klimatet! – sluta att jävlas med befolkningen!

Inte det!

Då frågar jag:

Om CO2 är så farligt så att vårt land skall kastas tillbaka till medeltida förhållanden

– varför är det då tillåtet att andas?

Sveriges befolkning skapar 4555,2 ton CO2 per år genom att andas.

Det kan ingen klimatskrämd politiker tolerera.

När kommer skatt på utandningsluft?