Det nya året

Det nya året 1

Vad kan vi vänta av 2021?
Inget gott känns det som. Biden blir president trots uppenbart valfusk. Men de konkreta bevisen och de ytterst ansvariga personerna är för diffusa för att det ska lyckas Trump att stoppa installationen av Biden. Sedan är frågan om han kommer att hålla ut och hållas under armarna tills halva ämbetsperioden passerat innan han lämnar över till Harris. Sker det kan nämligen Harris bli USAs president i tio år istället för de vanliga max åtta.

Corona kommer att kramas till det yttersta för att befästa politisk makt på alla nivåer, i Sverige, EU och FN. Innan året är slut kommer det att finnas microchips framme för att injiceras under huden på oss alla. Där finns all information staten behöver om oss. De kommer kalla det för demokrati och ansvar för demokratin. Men i verkligheten är det dess motsats. Demokrati och frihet kommer att lida svåra nederlag.

Biden kommer att acceptera Pöken (parisöverenskommelsen). Med det lovar han mer pengar till FN, men Sverige kommer att försöka bjuda över. EU har redan skarpa planer för vad som måste liknas vid klimatdiktatur. Påhejade USA kommer de att verkställa så mycket de bara kan. Europa kommer att ramla ner i ett svart hål av klimatekonomisk depression. Detta kommer att glädja både USA och Asien. Britterna kanske klarar sig bättre, om BoJo törs.

Stefan Löfvens regering kommer fortsätta göra bort sig i fråga efter fråga. Hysterin bland ångestfyllda medborgare tilltar. De vill ha hårdare klimatåtgärder, hårdare coronaåtgärder. Immigrationen kommer fortsatt att vara stor och ingen kan utvisas som inte själv vill det. Oppositionen M, KD, SD sitter tysta som musen, för de vill inte ta över det skadskjutna landet.

Sociala medier kommer fortsätta stänga ner alla konton som ogillas av socialisterna. Medströmsmedia kommer att sitta tysta och tro att de gynnas av detta. Vill man veta något om tillståndet i världen är det säkraste sättet att läsa 1984, Fahrenheit 451 eller Du Sköna Nya Värld.

Det blir ingen Jul 2021, för pengarna är slut och Tomten är inte tillräckligt queer.