IPCC och Propagandan

IPCC och Propagandan 1

Dagens gästskribent är B. Stymer

SVT och SR leder svenska mediers vettlösa panik skapad av IPCC:s gissningar om framtida klimatkatastrof. De påstår att 40 000 ”vetenskapliga studier” bevisar katastrofen men ingen nämner ett enda kontrollerbart genomfört vetenskapligt försök som bevisar att mänskligt utsläppt CO2 värmer atmosfären. IPCC genomför ingen vetenskaplig forskning utan de leker med datamodeller om framtida klimat. Dessa kan visa vad som önskas.

Det är skrämmande att media så tveklöst godtar IPCC:s gissningar utan varje omtanke om det bisarra i paniken att livets gas, nödvändig för allt levande, leder till livets undergång. Lika skrämmande är att media inte tillåter någon som helst debatt i frågan. Den hanteringen av informationen till medborgarna är förfärligt lik den metod som Hitlers propagandaminister Goebbels använde för att förbereda tyska befolkningen för uppgiften att mörda judar. Men svensk medias syfte är naturligtvis inte att döda judar utan vad då? Vad är syftet? Naturligtvis svenska politikers våta dröm om det ”fossilfria” samhället som innebär att medborgarna tvingas tillbaka till medeltida förhållanden, ingen el, inte resa, inte äta kött, inte flyga , inte åka bil, inte, inte, inte.

Dessa övergrepp måste stoppas till varje pris.

Informera befolkningen på alternativa medier, Internet, Facebook, Twitter m.fl. så att de i nästa val kan rösta bort alla klimatskrämda dårfinkar.

Följ motståndet på Nätet: Klimatsans, Frihetsportalen, Stoppa vindvansinnet, o.s.v.