Pensionärerna

Pensionärerna 1

Idag så gjorde jag misstaget att besöka Zuckerbook för att se vad som sker ute i världen och då såg jag den här bilden flimrade förbi i flödet och blev gravt triggad.

Pensionärerna 2

Jag får väl börja med att skriva det obligatoriska #InteAllaPensionärer men i övrigt kan jag inte säga annat än att det är tamejfan rätt åt er!

Vilka har troget röstat på sossarna år ut och år in? Dagens pensionärer!
Vilka har troget röstat för folkutbytet år ut och år in? Dagens pensionärer!
Vilka har troget röstat för att barn ska sättas i anstalter och fostras av genuspedagoger? Dagens pensionärer!
Vilka har troget röstat för skattehöjningar? Dagens pensionärer!

Aldrig förr i historien har en generation frivilligt gett ifrån sig så mycket till staten och nu sitter ni där på ålderdomshemmet –  med sönderkokt och kall potatis på tallriken, utan besparingar på kontot, omhändertagen av en sköterska från Mogadishu som endast språkar rotvälska, utelämnade till en sjukvård som vill att ni ska snabba på och dö någongång så ni slutar belasta systemet, med barn som inte bryr sig om er – och ondgör er över att samhället har slut på pengar åt er!

Trots att ni spenderat hela livet på att försöka komma undan allt ansvar genom att överlåta det till staten, ansvaret över era barn, över eran pension, så fick ni trots allt lida av lite skin in the game i slutändan, gott så! Ansvar kan man inte fly fullt så lätt som sossarna lurade er att tro!

Det är möjligt att vi i de yngre generationerna kommer förbarma oss över er om ni verkligen uppvisa ånger över vad ni har ställt till med, men någon ånger har jag ännu inte sett skymten av, bara ett ändlöst gnällande över att de grupper som ni frivilligt släppt in är bättre än er på att lägga vantarna på gibsen som staten plundrat från medelklassen och som ni naivt trodde var öronmärkta åt er!

Aldrig någonsin har en generation fötts in i sådant välstånd och allt ni lämnar efter är är detta, här är hela er kulturella gärning summerad i en bild.

Pensionärerna 3