Pök und mörker

Pök und mörker 1

Jag är nu på flykt undan SÄPO efter att jag i min senaste förkunnelse oförsiktigt nämnde att jag personligen bevittnade hur Putin sprängde gasledningarna. Nu vill statens lakejer ha mig som vittne och de har skickat sin HBQT certifierade elitstyrka efter mig men de kommer aldrig ta mig, ALDRIG! När jag skriver detta så sitter jag i passagerarsätet på en toktrimmad Volvo 244 Turbo som Lokoloko rattar på lapplands skogsvägar med förvånandsvärd kompetens för att vara en inföding utan körkort som värmt sig med några huttar av fermenterat renpisset. De skarpa svängarna berör mig ej, inget kan stoppa mig från att sprida budskapet och därför antecknar jag nu plikttroget på en bit pergament som jag kommer gömma under en mossig sten vars plats jag senare meddelar till redaktören. Och SÄPO inbilla er inte att ni kan komma åt mig via honom! Oavsett hur många tånaglar ni befriar från honom eller honungsfällor ni gillrar så kan han inget förtälja eftersom han aldrig i förväg vet var jag befinner mig. Muta honom dock gärna om ni känner för det.

Idag så skriver jag för att sprida glädjens budskap, detta kommer bli den bästa vintern i mannaminne! Nu varnar till och med Reuters för att mobilnätet i Europa kan komma att braka samman när den oundvikliga energikrisen slår till och då får vi äntligen ett Europa av män som kallduschar varje dag, som inte längre får sina testiklar krympta av mobilstrålningen eller trollbinds till att ödsla sin tid på det elektroniska knarket som kallas sociala medier. Istället kommer de ägna tiden åt att värma upp sig i sänghalmen med sina jäntor när elementen står kalla och vintern kommer krypandes. Det kommer pökas för kung och fosterland i de mörklagda städerna och alla kommer härdas efter generationer av förslappat och feminiserande leverna. Ingen kommer ha tid, ork eller resurser för mer transkommunism, öppna hjärtan eller blödiga politiker och valboskapet kommer packa väskorna och dra till varma bredgrader då socialbidragen sinar. Leve vintern!

Sörj därför inte de snart ödelagda industrierna. Tyskland reste sig snabbt efter att deras fabrik hade reducerats till grus av de allierades bombkampanjer. De reste sig eftersom ett lands rikedomar inte ligger i fabrikerna utan i folket vilket är ett enkelt faktum som en treåring kan förstå när man berättar åt honom att många länder aldrig skapat en enda värdeful industri trots allt de undsluppit att bombats tillbaka till stenåldern av militära kommunistallianser. Nettovinsten av de kommande karga vintrarna kommer vara överväldigande positiva om ekonomierna kraschar totalt och utrensningen av träsket kan ta vid då överhetens lögner exponeras för vad de är.

Se bara till att ha värmeljus, en skiva med Barry White och ett förråd med batterier till cd spelaren redo.