Råd till Rebecka Le Moine

Råd till Rebecka Le Moine 1

Rebecka du har sannolikt ett väldigt otacksamt jobb framför dig om du får ta över rodret på den sjunkande skutan som kallas Miljöpartiet. Det blir inte lättare av att vita män som närmare sig medelåldern nu även kommer försöka ge dig råd genom att skriva inlägg på högerextrema bloggar men det är sådant man måste leva med som språkrör.

Om Miljöpartiet skulle försvinna ur svensk politik så skulle de flesta se det som en stor gåva från gudarna och jag tillhör den skaran, det finns emellertid en liten del av mig som känner en viss sympati för vad Miljöpartiet hade kunnat vara. Alla våra riksdagspartier är helt fångade av den progressiva tankevärlden där det nuvarande året alltid symboliserar ett framsteg gentemot det föregående (och nu ansett som dödskonservativa) året, fjammåt som vår store liberale drottning skulle säga. Men när man skådade de präktiga Gandalfskäggen som vandrade runt på de tidiga partikongresserna så fick man en förnimmelse av något annorlunda, man fick vibbar av Terence Mckenna, Rupert Sheldrake, Daniel Quinn och lite Ted Kaczynski. Folk som har rätt om mycket, fel om mycket annat men som framförallt inte är slentrianmässigt progressiva vilket i sig gör dem väldigt intressanta.

Det verkade vara människor som gärna avstod från vissa av modernitetens bekvämligheter och flyttade ut på landet där de odlade sin egen mat, uppfostrade sina barn med så liten statlig inblandning som möjligt och som ville bryta sig ur den massproducerade skitkulturen. De var helt enkelt kritiska till hela det tankesystem som nu gör att vi år efter år slår nya rekord i depressioner, utbränningar och bruk av psykofarmaka. Partiet bestod med andra ord inte endast av veganska stockholmare med nyaste iPhone i handen och trendiga hörlurar över öronen vars främsta gärning för miljön är att tvinga vargar på människor som bor hundra mil från dem själva. De ursprungliga miljöpartisterna hade skin in the game, passion, en sund misstro mot staten och tankar som gick stick i stäv med produktionen av generiska massmänniskor.

Miljöpartiet kunde alltså ha gått en annan väg än den som slutligen ledde till Romsons tårar, turkiska nationalister [1] och muslimsk infiltration [2] men nu är vi där vi är och miljöpartiet är utan motstycke den skadligaste politiska kraften vi har i dagens Sverige. Det är Miljöpartiet som sett till att nöjen som fotboll med smådjur, tidelag och spetsning av igelkottar blivit vanligt [3], det är miljöpartiet som nästintill garanterar att allemansrätten kommer avvecklas eftersom den ”rätten” nu missbrukas något fantastiskt av den massinvandringen och massturismen som de uppmuntrar, det är miljöpartiet som drivit på de regleringar och lagar som förintat landsbygden och tvingat Sverige upp i topplistan av de mest urbaniserade länderna i Europa [4], det är miljöpartiet som ökat luftföroreningarna genom att stänga ner rena energikällor, det är miljöpartiet som samarbetar med ett parti som vill införa dagisplikt [5], det är miljöpartiet som skändar den svenska naturen genom att tvinga fram en utbyggnad av ”förnyelsebar” energi (så länge det inte syns från Stockholm). Ja kort och gott så gör miljöpartiet allt de kan för att gynna centralisering, plundra landsbygden och förinta det svenska folket.

Men Le Moine är kanske annorlunda? Hon är kanske ett kliv tillbaka till något ursprungligare? Det faktum att hon öppet kritiserar islamiseringen [6], att hon är kapabel till att faktiskt prata om annat än klimatförändringar (men dessvärre inte på ett särskilt imponerande sätt) [7] och att vid en sökning på hennes namn och invandring så hittar man inget annat än ”invandring av obesläktade vargar” är kanske trots allt goda tecken?

Så mitt råd till dig Rebecka är att dumpa allt som Miljöpartiet har sysslat med sedan millennieskiftet, åk istället ut till en enslig skogsstuga utan rinnande vatten och ta med dig Bronze Age Mindset [8], Ishmael [9], Kaczynskis manifest [10], Pentti Linkolas skrifter [11], Food of the Gods [12] och alla avsnitt av Människan och maskinen [13] och Myter och Mysterier [14]. Sedan kommer du inse att det finns något annat som Miljöpartiet kan erbjuda än mer invandring, mer miljöförstöring, mer centralisering, mer alienation, mer betong, mer genuskonst, mer förvirring, ja mer av allt det som är degenererat och fult med moderniteten.

Kommer du vinna några röster på det? Kanske, kanske inte. Du kommer i alla fall vara en frisk fläkt och få palestinasjalarna att sätta sin sojalatte i halsen.

Le moine, vad är bäst i livet?

Att krossa det industriella samhället,
se dess spillror spridas för vinden
och höra nyliberalernas klagosång

1. Expressen – Kaplan på middag med högerextrema
2. Rebecca Weidmo Uvell – Islamister i nästan alla partier
3. http://elinshus.simplesite.com/432593246
4. Wikipedia – Urbanization by country
5. http://data.riksdagen.se/dokument/GO0932
6. NyaTider – Språkrörskandidat erkänner: Måste våga se att vi har problem med islamism inom partiet
7. Många djur akut utrotningshotade
8. Bronze Age Pervert – Bronze Age Mindset
9. Daniel Quinn – Ishamel
10. Ted Kaczynski – Unabomber manifesto
11. Pentti Linkola – Can Life Prevail
12. Terence McKenna – Food of the Gods
13. Per Johansson och Eric Schüldt – Människan och Maskinen
14. Per Johansson och Eric Schüldt – Myter och Mysterier