Stoppa Pressarna!

Stoppa Pressarna! 1
Stoppa pressarna, ett socialistiskt parti har gått om ett annat socialistiskt parti i senaste Demoskopmätningen!

Socialdemokraternas partisekreterare, Lena Rådström Baastad, lägger därför pannan i djupa veck och konstaterar enligt SvD att det bl.a. är Januariavtalets fel.

Vidare hänvisar hon till gängmord, skjutningar och sprängningar.

Det är en skittuff situation just nu. Där får vi som regeringsparti betala ett pris.

Jag noterar att hon med sitt något opolerade språk signalerar till massorna att hon, och därmed partiet, önskar stå fast förankrade hos den s.k. arbetarklassen. Samtidigt kan hon ju inte glömma bort det OERHÖRDA ansvar det innebär att vara regeringsparti! Socialdemokraterna vill helt enkelt påpeka att dom tar en opinionsmässig smäll för landets och svenskarnas bästa!

Jimmie Åkesson å andra sidan, vinnaren i opinionsstriden, är givetvis glad som en speleman. Han konstaterar nöjt att SD under alla år talat om gängkriminalitet, eskalerade otrygghet, en migrationspolitik som inte fungerat och integrationspolitiken som förvärrat situationen.

Då blir vi ett trovärdigt alternativ.

Återstår vi medborgare som konstaterar att den parlamentariska demokratin aldrig varit så fragmentiserad som nu. Inte helt olikt det samhälle som den är tänk att styra och administrera. Inte minst i Malmö kan medborgarna nog hålla sig för skratt inför den styrande maktens flagranta beslutsimpotens.

Frågan blir ju då vad som nu händer om Demoskops opinionssiffror håller i sig, eller bara ändras mycket lite, till nästa val. Givet det faktum att ett av partierna i vårt parlament, nämligen SD, skall betraktas som helt oberörbara?

Självklart kommer såssarna fortsätta att söka makten, eller det OERHÖRDA ansvar som LRB uttrycker saken, med hjälp av mer eller mindre omdömeslösa partier ur Sveriges menlösa ”borgerliga” flora. Om dom inte är totalt utrotade tills dess. Alternativet är ju minoritetsregeringar som expedieras ut i omloppsbana vid minsta parlamentariska motgång.

Eller så spottar moderutter och kristligheten upp sig ett par snäpp, sväljer förtreten att vara minst i klassen och samarbetar med SD för att åtminstone på ett grundläggande plan utgöra ett någorlunda trovärdigt och konservativt block i Sverige.

Möjligen kan man då få ordning på de allra värsta avarterna på kriminalitet. Kanske lyckas man t.o.m. säkra Rosenbad från kriminaldårar som därstädes norpar betydande mängder pistoler av märket Glock?

Bäst vore ju, men där lär jag få fortsätta drömma, att valmanskåren begrep sitt eget bästa och röstade in mer frihetliga alternativ i parlamentet.

För svensken är det nämligen så att av socialism är du kommen, socialist skall du åter varda!

Sverige kommer få fortsätta lida på grund av en nervös valmanskår, maktgalna socialdemokrater och fraktionerat parlament.