Tillståndet i Riket, maj 2021

Tillståndet i Riket, maj 2021 1

Våren kommer. Vintern rasar ut och i Göteborg riskerar bilar att rasa i Göta Älv. Välkommen till den lilla randstaten i Europas utkant där folket är något eljest!

Men låt oss börja med att tala om Centerpartiet, tydligen partiet nummer ett för sexuella avvikare.
Man kan ha fördragsamhet med att de utser män till hederskvinnor, vilket deras avdelning i Halland faktiskt gjort, även om redan en sådan tingens ordning synes märklig.
Men deras förmåga att attrahera män (?) som ger sig på barn tyder på allvarliga problem.
Senast är det en centerpartistiskt ledamot i Vimmerbys kommunstyrelse som åkt fast flera fall av våldtäkt mot barn och grov fridskränkning. Förra året åtalades han för olaga hot mot en kvinnlig kollega.

Jag misstänker att det är något lurt med den berömda värdegrunden inom det partiet. Åtminstone går många av deras företrädare på grund alldeles för ofta för att det skall vara tillfälligheter det är fråga om.
Eller är det så att man så kolossalt mycket värdegrund att släpa omkring på att partiet helt enkelt inte orkar bära med sig en gammal hederlig moral också?
Det är min bestämda åsikt att folk som fortfarande överväger att rösta på Centern, eller Cekten som som vissa i högermörkret vill benämna dem, bör fråntas det tunga ok som rösträtten är att bära för dem.

Med Göta Älv är det så att jag av korsar vattendraget dagligen via Götaälvbron för att nå min arbetsplats. Den 9 maj ska en ny och smäckrare bro, om planerna håller, tas i bruk. Enligt elaka tungor särskilt konstruerad speciellt med tanke på att Göteborgs el-cyklande soja-lattemedelklass ska slippa den nuvarande brons stigning.
Tyvärr misstänker man nu att själva lyftdelen av bron har felaktiga tvärbalkar som omöjliggör att bil/buss/lastbilstrafik kan trafikera den delen av konstruktionen.
Vilket är både pinsamt och rent livsfarligt. Samt, kan det antas, dyrt och komplicerat att ställa till rätta.

Särskilt förvånad över detta är jag dock inte av den enkla anledningen att jag faktiskt inte förväntar mig så mycket av svensk och dansk ingenjörskonst.
Jag, som helt saknar fördomar och förutfattade meningar, anser att danskar i allt väsentligt skall hålla sig till röda pölser och elefantöl! Svenskar kan ägna sig åt plastpåseskatter och export av vår förstklassiga feminism som resten av världen inte på något sätt törstar efter att ta del av.

En viktig sida av den moderna svenska feminismen är att skrämma folk från vettet, både kvinnor och män, så att de bättre begriper hur viktigt det är att vi går omkring och är fullständigt livrädda för att interagera normalt med varandra. Det skulle ju se ut det om vuxna människor var lugna och harmoniska. Statsmakten skulle fullständigt förlora greppet om våra arma själar.
I kvällspressen kan vi sålunda läsa om att Sveriges genom tiderna värsta serie-våldtäktsman är en normal kille, med flickvän, uppväxt i en stabil Stockholmsfamilj.
26 kvinnor har han bevisligen drogat och våldtagit. Det kan vara fler, men det är svårt att veta eftersom utsatta kvinnor möjligen inte minns något av händelsen.

Jag vill påstå, efter att ha frågat runt lite i bekantskapskretsen, att inga normala killar, oavsett var och under vilka förhållanden de växt upp, oavsett om de har flickvänner eller inte, drogar och våldtar kvinnor.

För kvällspressen är sanningen alltid underordnat narrativet. Det är det vi måste komma ihåg när tar del av deras rapportering om vad som händer i omvärlden.

En del mindre kloka forskare har på senare tid presenterat säkra data på att majoriteten av dömda våldtäktsmän kommer från främmande kultursfärer och ofta är föremål för samhällets biståndsinsatser. Sålunda viktigt att notera att just denna serievåldtäktsman är uppvuxen under stabila förhållanden i en Stockholmsfamilj. Förmodligen helsvensk lintott som inte behövt möta socialtjänsten i sin ungdom!

Att han har flickvän är dubbelt viktigt att notera eftersom det gäller att se upp med sin pojkvän/man. Uppträder karln helt normalt? Då är han förmodligen gravt pervers, se upp!

Sanningen är att en mycket liten andel män, fast fler från primitiva kulturer där religiösa idéer även i dessa upplysta tider stadgar att kvinnor enbart existerar som barnalstrande maskiner eller projektionsyta för sexuella perversioner, våldtar. Och detta beror på att de av olika skäl är svin.
Narrativet är att alla män är potentiella svin och att kvinnor skall känna sig rädda hela tiden. Oavsett var de befinner sig och vilken tid på dygnet det är. Då håller man befolkningen på en lagom nivå av adrenalinpåslag och skräck. Vanliga normala och hederliga män sticker inte upp i onödan och håller sig lagom på mattan.

Serievåldtäktsmannen som nu åkt fast får trösta sig med det faktum att han kanske har en framtid som politiker hos centern när han han sannolikt anses färdigrehabiliterad inom en allt för nära framtid.

En god bild av samhället får man annars om man studerar hur vi behandlar djuren. Visste ni till exempel att det är mer ovanligt att kanariefåglar behandlas med antidepressiv medicin? Vanligast är det för övrig hos hundar.
Det förklarar en hel del av problemen hos oss moderna människor.
Att kanariefåglar och hundar alls ska behöva medicineras med antidepressiv medicin bevisar att deras ägare inte bör ha ansvaret för deras omvårdnad.

Vi kan alltså sammanfatta läget med att centerpartister i stor utsträckning är pedofiler, alternativt är så pass dåliga på att dölja sin läggning att de i större mängd åker fast. Att brobyggar-konsten inte upplever en renässans och att man ska akta sig för män som synbarligen verkar helt normala.
Sannolikt är även jag en liderlig pervetit utan att veta om det.

Idag på första maj kan den som känner sig hågad gå ut på stadens gator och torg med plakat som säger att vi ska KROSSA SOCIALISMEN och SKIPPA STATSFEMINISMEN.
Själv firar jag arbetarnas helgdag med att springa på visning av bostadsrätt. Detta eftersom jag anser att även kapitalet bör sättas i arbete!