WHO och Ekocid

WHO och Ekocid 1

Jag bevistade i mars 2015 en föreläsning av Polly Higgins i Ösjönäs i Tivedsskogarna. Hon var en advokat som bestämt sig för att bli klimat- och miljöaktivist och via sin profession runda både demokrati och vetenskap för att låta lobbyorganisationer vi domstolsutslag styra världen. Hon berättade om Ekocid som den metod hon valt. Higgins har sedan dess avlidit i cancer, men hon hann grunda en organisation som jobbar för att FN ska tvinga medlemsländerna att anta ekocidlagstiftning.

Jag kritiserade henne och alla hennes falska påståenden redan på mötet och skrev sedan fem detaljerade artiklar på engelska om vad jag upplevt och mina reflektioner över detta. Läs gärna alla fem, de är inte svåra att förstå. I sammanfattning kan man säga att om ekocidlagstiftning införs avskaffas all demokrati, alla mänskliga rättigheter och all äganderätt rakt av på ett bräde.

Sveriges regering får kritik för senfärdighet från alarmistaktivisterna, men tittar på det. Annika Strandhäll var i SVT morgonstudion måndag 30 maj och bejakade att sådan lagstiftning måste de införa. Aktivistorganisationen Fridays for Future fick ogranskat utrymme att framföra sina krav och lögner. En konferens om klimatfrågan och ekocid hålls i slutet av denna vecka i Stockholm.

WHO är en annan FN-organisation med maktambitioner. De vill tvinga på medlemsländerna en medicinsk diktatur. När WHO hittar eller hittar på en ursäkt för att kräva undantagslagar, nedstängningar, tvångsvaccineringar eller annat för att styra världen, är det tänkt att medlemsländerna måste lyda. Detta är också ett flagrant sätt att avskaffa demokrati och mänskliga rättigheter, precis det som många hittills trott att FN skapades för att skydda.
Beskrivning i annan media.
Avtalet med USA.

Vad är det för fel på dessa människor som kräver att få avskaffa demokratin för att få sin egen vilja igenom? Vilja som till råga på allt bygger på desinformation och vanföreställningar!