124-38-9

124-38-9 1
Det är väl kanske inte så långt kvar innan jag står där framför bödeln och rackardrängarna. Funnen skyldig det värsta brottet av dom alla. KLIMATSKEPTICISM!

För övrigt misstänker jag att rubriken på dagens inlägg, som jag finner ganska listig, får ganska stora delar av den rörelse som denna vecka ”klimatstrejkar” att nödgas googla. Be my guest, som dom säger i engelskspråkiga länder.

Betänk bara att ni använder utrustning och infrastruktur som kostat både sköna pengar, naturresurser, miljö och ”klimatpoäng” för att tillverka och använda.

För övrigt är själva begreppet ”klimatskepticism” en urbota dålig beskrivning av typiskt hysterisk vänsterkaraktär. Det är knappast så att jag eller någon annan är direkt skeptiska inför det faktum att vi har ett klimat.

Vad jag och många med mig vänder sig emot är tanken på världens snara undergång.

Inte heller går jag med på tankevurpan att vi just i Sverige bidrar så där otroligt mycket till planetens snara upplösande. Iallafall inte så mycket att Handels ska låta sina anställda ”strejka” på betald arbetstid, för övrigt noterades där exakt noll och inga strejkbrytare.

Det är, enligt min åsikt, ytterst oklart hur en ”klimatstrejk” verkligen påverkar multinationella miljömarodörer och/eller diktaturstater (som t.ex. Kina) i ett eventuellt arbete för ett bättre jordklot att leva på.

Också när det gäller andra fenomen, även om dom är allvarliga nog på ett lokalt plan, så spårar klimathysterikerna lätt ur. Som att skogsbränder i Amazonas skulle kunna innebära att syret på jorden tar slut. Den felaktiga slutsatsen bygger på den romantiska tanken om regnskogen som jordens lungor. Vill man spetsa till det lite, och det vill man ju, är detta ett utslag av gammalt gott kolonialtänkande. Den naturlige vilden etc. etc. Om inte annat vill väl den hysteriska och antiintellektuella medelklassen i framtiden ha möjligheten att medelst segelbåt (då flyg p.g.a. sin klimatskadliga karaktär snart förbjuds) ta sig till dessa naturens himmelriken för välförtjänta semestrar mellan sina många strejker och protester! Är man anställd på Handels borde ju pengar därtill finnas, tydligen sker ju allt på betald arbetstid. Någon annan får betala, i detta fallet dom till Handels anslutna medlemmarna.

Vidare får jag nog också misströsta när det gäller skatten på bärkassar. Jag kan nog påstå att en svensk skatt på plastpåsar inte påverkar miljön eller klimatet i någon som helst positiv riktning. I Sverige är det nämligen så att vi inte slänger sopor hur som helst. När det gäller klimatet är det etter värre, att släpa hem dom dagliga inköpen i ekologiska bommulskassar har rent fördärvliga miljö och klimateffekter.

Är jag så duktig själv då? Enligt lagen om den svenska avundsjukan måste ju en personlig redogörelse bifogas alla berättelser.

Tyvärr, jag producerar dagligen mängder av koldioxid vars CAS-nummer är 124-38-9. Genom en process som kallas fotosyntes omvandlar växter denna koldioxid till syre, vatten och sockerarter. Understundom förflyttar jag mig medelst inrikesflyg, därtill tvingad av mitt yrke. Jag byter oftast på Bromma, än så länge iallafall. Om Miljöpartiet får bestämma är väl den flygplatsen omvandlad till ekologiskt föredömlig morotsodling.

Innan jag blir piskad av klimathysterikerna, på grund av mina koldioxidutsläpp, vill jag påpeka att alla aeroba organismer (inklusive klimathysterikerna själva) producerar koldioxid genom sin cellandning.

Men det är klart, om man gör sig av med alla s.k. klimatskeptiker så bör ju utsläppen av allsköns helt naturliga, och för den delen onaturliga gaser minska betydligt. Klimatrörelsen kommer som en ren bonus slippa motsträviga gnällpellar som vägrar rätta in sig i ledet.

Jag kommer för egen del göra så mycket motstånd jag kan fram till den dag då jag leds fram mot galgen. Till den går jag med högburet huvud och mod i blick. Jag är nämligen helt och hållet övertygad om att framtiden kommer ge mig rätt i att min samtids viktigpettrar i historiens ljus kommer betraktas som dåtidens dumskallar!