Anonymitet

Anonymitet 1

Anonymiteten har många belackare och så även min, egentligen borde man skratta åt dessa untermenschen men några allvarliga ord om anonymitet krävs i vår tid.

I kampen vi för är vår motståndare en kabal av satanister som besitter ansenlig makt och primitiv list och alla verktyg i lådan måste brukas. Jag själv skriver dessa inlägg på en 486a till vilken jag redan 1990 bunkrade tillräckligt många reservdelar så att den kan tjäna mig fram till 2050. Datorn är naturligtvis inte ansluten till det pornografiska nätet och mellan datorn och elnätet har jag kopplat en specialbyggd brandvägg, designad av mina gravt autistiska vänner, som säkerställer att fienden inte kan komma åt modermodemet genom att inducera frekvensoscillationer i nätaggregatet. Mina skrifterna krypterar jag sedan i form av uppsättningar av schackpjäser där en brädkonfiguration motsvarar en mening och dessa överför jag via morsekod på långvågsradio till vår käre redaktör som tagit över Grimetons station och nu bor där enkom för att ta emot mina budskap.

Min plats på jorden är en tätt hållen hemlighet men jag förlitar mig inte på sekretessen allena. All mat jag äter provsmakas först av min papuanska passopp varefter vi omsorgsfullt väger hans testiklar för att säkerställa att det internationella matriarkatet inte lyckats besudla vår mat med östrogenprekursorer. Detta hände en gång då jag till min fasa kom på mig själv med att gråtandes ligga i soffan och äta glass medan jag sträcktittade på Gilmore Girls med hjärtat mitt full av förtvivlan över bristen på nya pärs i marklyft och fullt övertygad om att gudarna tagit min thumos. Jag borde ha anat vad som pågick då mina pålitliga morgonstånd hade lyst med sin frånvaro i en hel månad. Trots att jag lever helt på självhushållning så hade kabalen lyckats komma åt mig genom att rektaladministrera sojaproteinpulver i en av mina tjurar under täckmantel av ett UFO besök som jag trodde var genuint eftersom vi alla vet vad utomjordingar gör med boskap. Kom ihåg att de internationella sodomisterna inte bara vill åt dina döttrar, de nöjer sig inte innan du själv sitter som en arbetslös hen med svullna sojatuttar och tvingas lägga ut bilder på behagen på OnlyFans åt dina perversa sugardaddys i Bryssel som betalar för din dagliga ranson av kackerlackssoppa.

Man kan tro att min passopp genom sitt provsmakade riskerar sin mandom under min piskas tvång men det är faktiskt av kärlek till mig och kampen. Han lämnade frivilligt Papuas bergsdjungler för att tjäna mig då han insåg att striden mot det globala feministkapitalet måste ske överallt. Lika ansatta som det papuanska folket är av internationalisterna och deras muslimska hejdukar så är även de svenska folken och hela västvärlden, varje land har sin Schyman och Lööf. Kampen måste föras både i Grasberg och Grängesberg!

Förstår ni nu varför jag är anonym? Kabalen äger både radiovågorna och fiberledningarna genom vilka de sprider allsköns sodomi men de är livrädda för det fria ordets vitaliserande makt och endast som anonym kan man vara genuint fri i sitt ord.