Att svälta ut den pedofila terrorstaten

Att svälta ut den pedofila terrorstaten 1
Alexas_Fotos (CC0), Pixabay

Det blir allt mer tydligt att den moderna svenska staten omformats till ett psykopatiskt monster på ett sätt som nästan ingen kunde förutse så sent som på 90 talet. Alla vi som bor här i landet, i alla fall vi som inte har fuck you money, befinner oss i en relation till vår överhet som närmast kan beskrivas som relationen mellan en hustru och hennes oberäknelige, våldsamme och alkoholiserade man. Det gäller att försiktigt trippa runt på tårna, betala sin skatt, inte säga fel saker och med ett leende överlämna sina barn till indoktrineringsanstalten, annars råkar man gå in i en dörr eller trilla ner för en trappa.

Precis som med den alkoholiserade mannens fru så har vi gott om kuvade människor som ständigt ursäktar staten och som förklarar att nettoskattebetalarna bara var klumpiga som fick den där blåtiran, de förtjänade nog egentligen att snubbla. Och lille Erik mår säkert gott av en redig dos indoktrinering på dagis, annars kan han ju bli en sån där fascist. Att mormor får sönderkokt potatis på slutförvaringen är ingen fara för det är häftigt att betala skatt ändå och vad är alternativet? Att ge upp sina Thailandresor och ta hand om mormor själv? LOL sånt ska ju staten sköta förstås!

Klaus Bernpaintner benämner det poetiskt som Den pedofila terrorstaten [1] och jag kan inte annat än att hålla med, idag straffas du till och med om du ej censurera dina medmänniskors uttalanden [2], angiverisamhället tar nu sin form. Staten i alla dess aspekter urholkar moralen, medmänskligheten, anknytningarna och samhället som sådant. Men vad ska vi som tröttnat på blåtiror egentligen göra? Hur svälter man ut det övergödda monster?

Det troligtvis bästa sättet är tyvärr även det tråkigaste, att gå i landsflykt. Oavsett var man flyttar så kan man i alla fall vara säker på att ens skattemedel inte går till att finansiera gratislägenheter åt våldtäktsmän och ISIS-avskum i Sverige eller till genuspedagogers uppehälle. Flyttar man till ett baserat land som Ungern, Polen, Cypern eller Malta så vet man dessutom att pengarna primärt går till gammeldags politisk korruption, sådan korruption som vi nostalgiskt kan minnas från en svunnen tid då det värsta våra egna fackpampar och sossar gjorde var att bränna skattemedel på tyska snuskklubbar och på resor till kanarieöarna, att strössla pengar över islamiseringen av Sverige var inte ens på kartan [3]. Illa som det är så kan man i alla fall leva med den sortens dekadens.

Men vad gör vi som vill stanna här eftersom vi helt enkelt trivs i Sverige och att ha svenskar runt oss, vi som ändå gillar “lagom-extremism” och inte riktigt förstår oss på det lite eldigare temperamentet man hittar österut? Hur ska vi se oss i spegeln varje morgon trots att vi vet att vi göder monstret till en svulstighet som får Jabba the Hutt att framstå som en slimmad bikinimodell?

Något svar har jag egentligen inte—förutom att bli stormrik, skatteplanera och maximera utdelningar istället för inkomst, vilket är lättare sagt än gjort—det är svårt att som vanlig nettoskattebetalare dra ner på mängden pengarna man pumpar in i det svarta hålet. Men en sak har vi i alla fall kontroll över och det är vår konsumption! Sean Gabb har författat en fin artikel [4] om vikten av att köpa begagnat. Elektronikutvecklingen har stagnerat, moderna möbler är bara pressat träspån och slit och släng samhället gynnar varken ekonomin eller vår levnadsstandard. Anledningarna till att köpa splitternytt blir allt färre, blocket, antikvariaten, tradera, det är där vi kan börja svälta ut besten. Har du en bekantskapskrets av rekorderliga och händiga män så är det ännu bättre och det lättaste sättet att skaffa det är troligtvis att flytta ut på landet. En ljuv bonus om man gör allt detta är att man även svälter ut det globalistiska storkapitalet som till fullo är pedofilstatens största allierade.

Så köp begagnat, helst kontant från en bekant, och skåda tårarna rinna ned för kinden på skattefogden.

  1. https://www.altnorden.se/2019/04/12/vita-pillret-82-bigga-pengar-gast-klaus-bernpaintner/
  2. https://soundcloud.com/nyhetsbubbla/tidigare-ostraffade-patrik
  3. https://ledarsidorna.se/2019/07/folkbildningsradet-genomfor-operation-radda-ibn-rushd/
  4. https://www.seangabb.co.uk/starve-the-system-feed-yourself-the-joys-of-buying-second-hand-2019-by-sean-gabb/