Borgerliga mähän

Borgerliga mähän 1

För några år sedan så sotade jag ansiktet, stack ner en gurka i kalsongerna, klädde mig i burkini och gick till riksdagsvakten och hävdade att jag blivit anställd som städerska för att fylla transmuslimkvoten. Vakten fick något panikslaget i blicken när han framför sig såg en scen som skulle gjort Victoria Kawesa stolt och vinkade raskt in mig efter att jag visade mitt afriquanska pass som jag limmat ihop på morgonen med urklipp från ett Uncle Bens paket. Kalla mig Mkango Waulemerero!

Det jag såg och hörde under de kommande månaderna skulle man kunna skriva flera böcker om och jag är ännu traumatiserad av centerpartisterna som med lustfyllda blickar jagade mig i herrarnas omklädningsrum och försökte klämma mig på gurkan. Höjden av dekadensen var en konversation jag överhörde i bastun där två ledamöter beskrev hur de brukar förfölja Dagostar ute på stan på sommaren, när hon går i korta jeansshorts, i vänta på att hon ska ta en öl på någon uteservering. Hennes lårs bara hud mot den heta plasten skapade förstås en liten plaskdamm av svett och när hon lämnat serveringen så sprang ledamöterna fram och gjorde saker med stolen som jag inte kan beskriva på en familjevänlig sida som denna. Så är våra folkvalda! Ödlehybrider som trivs bäst i mörka utrymmen. Om det ljudisolerade rummet i källaren i riksdagen där de hämtar sin kraft och kommunicerar med sina överherrar får jag berätta en annan gång, det är ännu för svårt att återkalla minnena.

Med tanken på det är det inte svårt att förstå varför de borgerliga är så oerhört usla. Många nördar ödslar orimligt mycket tid på att fundera hur man ska förbättra det genomkorrupta systemet genom att dutta med detaljer men en kraftfull högerregering kunde slå spiken i kistan för sosseriet om de ville, det är trivialt.

  1. Ta bort sossarnas undantag i lagarna som reglerar spelverksamhet
  2. Ta bort allt mediastöd
  3. Ta bort källskatten och låt folk deklarera sina egna inkomst och lägga undan pengar till skatt som de måste betala kontant en vecka innan valet
  4. Ta bort allt partistöd
  5. Ta bort public service

Efter det är det slut på högskattesamhället. Allt kan göras på första året eftersom ingen grundlag behöver ändras. Att montera ned riksbanken, införa guldmyntfot och allt annat nödvändigt kan man sedan göra i lugn och ro.

Befriad från den ständiga propagandan skulle ingen människa betala de hutlösa skatterna som de då även känslomässigt skulle uppleva storleken av när de känner sedelbuntar i sin hand innan de räcker över den till en flottig skattmas.

Utan partistöd och spelinkomster så är sossarna slut eftersom ingen idag levande sosse (förutom kanske kraftkarlen Jan Emanuel) kan lista ut hur de ska attrahera medlemmar eller få in pengar till partiet på ett hederligt sätt.

De kan inte ens sälja sig själv på det mer fysiska sättet (inte bara sin själ till Molok som idag) eftersom det inte finns en vacker sosse att skåda någonstans. Vem skulle betala för en natt med Hultqvist eller Linde? Kanske Soros eller Gates? Nej jag mår illa av att bara skriva det, nu måste jag rena mig med ett rejält bastubad.

Minns bara att både Bildt och Reinfeldt hade kunnat krossa vänstern men de valde att inte göra det. Vad betyder det?