Du kan ignorera kulturkriget men kulturkriget ignorerar inte dig

Du kan ignorera kulturkriget men kulturkriget ignorerar inte dig 1Kulturkriget är av nödvändighet en luddig fråga och jag misstänker att Magnus inte riktigt förstår vilken kulturell hegemoni som måste existera för att en vänsteryttring som Pride ska vara möjlig, det är inte personen bestyckad med ett penisrör i sig som är problemet eftersom den yttringen bara är toppen på isberget. Kulturkriget handlar inte om att blott ondgöra sig över en parad, det handlar i högsta grad om det Magnus efterfrågar, dvs civilisationskritik.

Isberget under ytan är inget annat än den civilisation som vänstern håller på att bygga upp och som vi till allt större grad lever i och den är, som islams civilisationsbygge [1], en antites till den västerländska civilisation som födde det klassiskt liberala borgarvälde som vi alla omhuldar.

Inte ens vårt älskade borgarväldet bör dock undgå kritik, det är nödvändigt att ställa sig frågan vilka inneboende fel som fanns i borgarväldet från början för att vi skulle hamna där vi är idag. Idag lyder vi inte under en förslappad adel som utmanas av en vital köpmannaklass och kan därmed inte rakt av återanvända gamla metoder, idag är köpmannaklassen en del av den vänster som vill ta ifrån oss vår frihet. Så låt oss dyka ner i kulturkriget på allvar.

Kulturkriget pågår inte på grund av att den laestadianska familjefadern inte förmår sig tolererar Pride, problemet är det motsatta, den vänster som Pride symboliserar accepterar varken laestadianen eller någon högeryttring överhuvudtaget oavsett om det handlar om kristen höger, klassisk liberalism eller fascism. Att så är fallet är trivialt uppenbart av det faktum att hela västvärlden för en kort tid sen delade familjefaderns värderingar samt att de tillät kulturvänstern att blomstra, något som vänstern idag betalar tillbaka genom att krossa och censurera allt som luktar höger. Högern var tolerant, högern trodde att det räcker med att alla sköter sitt och här sitter vi idag, hur många öppenspråkiga fascister har vi inom media, universitetsvärlden, företagseliten eller den ofantliga sektorn? Hur många förespråkare för fritt vapenägande? Hur många libertarianer? Kulturkriget har snarare varit en kulturerövring eftersom det bara har funnits en stridande part, vänstern.

Kulturvänsterns mål är att forma oss alla till den nya postmoderna mannen på samma sätt som sovjeteliten ville skapa den nya sovjetiska mannen [2]. Men där den nya sovjetiska mannen förväntades besitta vissa trevliga egenskaper – bland annat stoisk disciplin och bildningsvilja – så är den nya postmoderna människan inget annat än en person som vid varje givet tillfälle ska leva för att uppfylla sina mest basala behov. Den nya postmoderna mannen är kort och gott den nya sovjetiska mannen efter att man kasserat både förstånd och ansvarsförmåga [3].

Allt det här kan förvisso låta som en dåres konspirationsteorier så låt oss ta en ögonblicksbild av samtiden, ett axplock av vansinne:

 • Barns fria lek på svenska dagis anses allt mer problematisk eftersom den snabbt tar könsstereotypa uttryck [4], eller som en feministisk psykolog uttrycker det:

We do not accept biology as destiny … We vaccinate, we inoculate, we medicate… I propose we adopt the same attitude toward biological sex differences.”

 • En tongivande forskare vid stiftelsen Mångkulturellt centrum – vars böcker bland annat utgör kurslitteratur vid svenska universitet och som lett utredningar för den svenska regeringen – önskar sig detta [5]:

”Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande”

 • Ett svenskt parti som suttit i Stockholms kommunfullmäktige föreslår obligatorisk ”omskolning” för alla män [6]
 • Sex av sju företrädare för sjuklöverpartierna viftar entusiastiskt med sin flaggan när SD påstås vara homofoba (trots att SD bönar och ber om att få vara med i Pride), den sjunde, och förment konservativa, partiledaren gör det jakande då hon till slut inser att hon måste spela med [7]
 • Demokraterna sparkar folk ur sin mäktiga valkampanjskommitté endast för att de är vita [8]
 • En kvinna i Storbritannien fick besök av polisen som beslogtog 15 porslinsgrisar som stod i hennes fönster och retade förbipasserande muslimer när de var på väg till sin moské [9]
 • En tidigare hotad svensk kille sätts dit för vapenbrott efter att han misshandlats av ett invandrargäng och haft med sig en hagelbössa för självförsvar, gänget tillåts fritt att lämna platsen [10]
 • Kanadensiska CBC kör ut en jobbannons där kravet är ”any race but caucasian”, media jublar [11]
 • Åklagare uppmuntras att inleda så många hets mot folkgrupp åtal som möjligt även om åklagarna själva inte tror det kommer leda till en fällande dom [12]
 • Den svenska regeringen vill ändra grundlagen så att ”rasistiska” organisationer kan förbjuda [13]
 • Om man jobbar hos en internetjätte och luftar tanken att könen kanske skiljer sig åt så får man omgående sparken [14]
 • Sveriges kommuner tar fram ett ”utbildningskoncept” för att ”uppmuntra” företag att ”komma igång” med sitt ”mångfaldsarbete” (frivilliga förslag från överheten brukar snabbt bli obligatoriska)[15]
 • Traditionell maskulinitet klassas som en psykisk sjukdom [16]

Jag behöver inte ens gå in på hur populärkultur ser ut idag eller vad som sker på våra museum. Vi ser alltså att högern redan har förlorat kulturkriget, ingen av punkterna ovan hade varit möjliga om högerkrafterna hade haft någon makt. Om du tvivlar på detta så testa invertera punkterna:
Kan en person fortsätta skriva kurslitteratur för svenska universitet och leda utredningar åt regeringen efter att han uttryckt en önskan att den islamska civilisationen ska gå under i blod och lidande?
Kan en psykologprofessor någonstans i västvärlden öppet säga att hon vill medicinera och behandla människor för att förstärka könsskillnader?
Kan samtliga sjuklöverpartier enas om att mobba ut ett fisljummet socialliberalt parti?
Är det tänkbart att en muslim riskerar att få hembesök av polisen om han har symboler i fönstret som stör kristna på väg till kyrkan?
Kan en västerländsk tv kanal i en annons efterfråga ”only caucasians”?
Kan en vit man beväpnad med hagelbössa få en uppmuntrande klapp på axeln av polisen för att han rättrådigt försökte försvara sig  mot ett pöbeluppbåd bestående av invandrare?

Behöver jag fortsätta? Högern har förlorat kulturkriget och de flesta är inte ens medvetna om att ett sådant krig pågått. Den största delen av den förmenta högern förstår inte ens om att de själva är impregnerade av vänsterism efter att ha gått i en skola och växt upp med ett medialandskap som från barnsben matat dem med vänsterpropaganda.

Botet mot detta föreslås vara att om vi bara låter alla sköta sig själv så löser det sig, men den börda man då tar på sig är att förklara varför det skulle fungera bättre denna gången efter att vi redan ha testat det och det misslyckades! Grundproblemet är att man endast kan vara tillmötesgående och anpassningsbar med människor som är villiga till reciprocitet, människor som inte är villiga att vara reciproka måste, för att citera Hoppes gyllene ord, fysiskt avlägsnas. Utan reciprocitet så har vi inte ett civilsamhälle, då har vi krigande grupperingar som kommer framtvinga hårdhänt statlig repression för att hållas under kontroll. Popper insåg detta [17] men han missförstod vem som är den sanna fiende till det fria samhället. Än värre, som vi nu vet – ja jag kommer att fortsätta bomba er med den här artikeln eftersom den är viktig – så är det alltid de intoleranta som vinner [18]. Vi frihetligt lagda måste alltså bli intoleranta!

Prideparaden är som Komsomols parad genom Moskva, en symbolisk segermarsch som vi som sanna dissidenter givetvis bör ha en åsikter om och precis som Komsomols parad inte handlade om arbetarnas rättigheter så handlar Pride inte om kärlek vilket även allt fler homosexuella högermän kommit underfund med [19].

 1. Islam är västerlandets antites
 2. New Soviet Man
 3. https://youtu.be/0g9_wfkYjfo?t=31
 4. You can give a boy a doll but you can’t make him play with it
 5. Tobias Hübinette
 6. Totalitära drag hos F!
 7. Elefanten i rummet blev fokus i HBTQ-debatt
 8. Democrats just purged white party staffers
 9. Radical Coup
 10. ”Skottlossningen i Sollefteå” var självförsvar hävdar vittnen – ensam svensk blev misshandlad av femton och gripen för mordförsök
 11. CBC Should Have Stuck With ”Any Race Except Caucasian”
 12. Åklagarmyndigheten vill åtala för hets mot folkgrupp – även om den enskilde åklagaren inte tror på fällande dom
 13. Regeringen: ”Rasister” som skapar otrygghet i samhället
 14. Ideological Echo Chamber
 15. SKL
 16. APA guidelines warn of ’traditional masculinity,’
 17. Toleransparadoxen
 18. The Most Intolerant Wins: The Dictatorship of the Small Minority
 19. Twitter, Bardissimo