Människokvalitet trumfar ideologi

Människokvalitet trumfar ideologi 1

Ännu en av våra folkvalda överherrar har visat sig vara ett depraverat kräk [1,2] och det demokratiska systemet har återigen briljerat genom att visa att det är samhällets avskum, inte gräddan, som flyter upp till toppen. Jag önskar att jag kunde påstå att jag inte är förvånad men jag är dessvärre inte tillräckligt cynisk för att anta att samtliga politiker är pedofilkräk. Obildade, inkompetenta, ointelligenta – ja ta vilket eftersträvansvärd egenskap som helst och sätt ett o framför så kan jag skriva under på att det beskriver en genomsnittlig politiker – men nu börjar jag även känna mig nödgad att på listan lägga till pervers, äcklig och rent ut sagt ond.

Peddogate ger oss åtminstone en chans att tala om något väldigt viktigt som för det mesta försvinner i bruset, jag talar om kvaliteten på individen. När vi stirrar oss blinda på ideologiska spörsmål så möjliggör vi samtidigt för allehanda kräk att klättra uppåt bara de har rätt ideologi, men vad spelar ideologisk renhet för roll om man är ett opålitligt avskum?

För eliten är moraliskt korrupta politiker givetvis en fördel, dingla med några småflickor framför någon som Biden eller andra avskum som hungrar efter barnakött så har man snart ett fotoalbum med utpressningsmaterial i arkivet samt en ny slav. För oss andra så innebär det att man aldrig kan lita på sådana människor, Federleys tårar efter FRA sveket får stå som symbol för det och givet de senaste dagarna så kan man alltid undra med vad daddy Reinfeldt och hans uppdragsgivare egentligen hotade Federley.

Det politiken behöver, i den mån den alls kan räddas, är moraliskt förträffliga människor och vilken ideologi de tyr sig till är sekundärt. Hästjobbet handlar trots allt om att dränera träsket och dränage är ett hantverk som har väldigt lite med skattesatser och riksdagsmotioner att göra, kort sagt så är det bättre med en hederlig kommunist än en peddoliberal.

Det som krävs utöver moralisk förträfflighet är folk som har gott om fuck you money och som är altruistiska nog för att kunna stå emot etablissemangets attacker i åratal enkom för att det är vad som är bäst för svenskarna, allt i vetskapen att om de misslyckas så kommer media se till att de går till historien som Hitlers jämlikar.

Varför moraliskt förträffliga människor skulle utsätta sig för det istället för att fokusera på sin familj och låta resten av världen brinna, ja det är en annan fråga.

  1. Stoppa pressarna – Federley visste allt om sambons barnvåldtäkter
  2. Stoppa pressarna – Federleys vänskap med ännu en pedofil