Media, rättsväsende, politik – vem kan man lita på? (del 1)

Media, rättsväsende, politik – vem kan man lita på? (del 1) 1

Jag är på väg att tappa hoppet nu!
Vilka sanningar är värda journalistikens ansträngningar? Vilken vetenskap är värd journalistikens stöd? Kan ett bevis aldrig så enkelt och övertygande om växthuseffekten och klimathotets vanföreställningar lyckas erhålla journalistisk uppmärksamhet?

EU tänker sig förbjuda nybilsförsäljning av bilar drivna med diesel eller bensin år 2030, för att rädda klimatet enligt parisöverenskommelsens fantasier. MP-politiker tycker vi borde gå före i Sverige och förbjuda försäljning av bensin och diesel här hos oss redan 2025. Diverse media rapporterar att om Biden installeras som president i januari blir hans två första åtgärder att förbjuda en mängd civila vapen samt förnya USAs medverkan i parisöverenskommelsen. All den ”klimataktivitet” utan ett spår av bevis, påhejat av en mediakår som älskar att underblåsa konflikter.

Är historien slut nu?
Desinformationens demokrati
All samhällsutveckling är numera frikopplad från demokratin – allt är politiserat.
Känn på den paradoxen och fundera en stund på vad det leder till.
Jag tror inte de åklagare och domare som inte ger Trump en chans till en rättvis prövning är mutade. Jag tror de och deras familjer är hotade till liv och lem. Troligen både och, beroende på vad som funkar i det enskilda fallet.

Det är inte Krupp, Lockheed och andra tunga industrier som bestämmer längre. Det är de virtuella aktörerna i Silicon Valley som gör det nu. De har taggat (digital kontroll på) alla människor och kan styra utan insyn.

Först blir Joe Biden President Defect. Därefter blir han President Defunct. Då blir Kamala Harris President Select, vald av den elit som opererar öppet i skuggorna.

När ni slutar förstå vad som händer över huvud taget någonstans i hela världen, eller varför det händer, då är det denna ”elit” som agerar.
När lyset slocknar och industrin tystnar på er hemort, då är det inte elbrist. Ett sådant ord är bara kommunistisk vokabulär och indoktrinering. När folk svälter har de inte brist på mat, säger kapitalisten. Det finns mat till alla. Men de som går hungriga har en efterfrågan på föda som de inte kan matcha med pengar. Det är därför de svälter. Det är därför lyset slocknar och industrin stänger.

Vi kan dock inte påverka allokeringen av pengar med vår demokrati. Inte heller kan vi påverka allokeringen arbete, det som ger pengar att köpa det dagliga brödet, med demokrati. För politiken är outsourcad till dem som har så mycket pengar att de kan köpa hela länder, även de stora.

Detta är inte ett höger-vänster problem. Detta är ett pokerspel som spårat ur. Vinnarna gör sig just i detta nu redo att raka in hela slutpotten! Game over, och ingen vet vad som väntar oss på andra sidan.