Reflektioner om Rasmus Paludans stora testiklar

Reflektioner om Rasmus Paludans stora testiklar 1
Av News Oresund – 20190613 Folkemodet Bornholm Rasmus Paludan Stram Kurs 0011, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=80286535

En vanligt förekommande vanföreställning är den så kallade heliocentriska världsbilden, det vill säga hypotesen att solen är solsystemets mitt kring vilken jorden cirkulerar. Alla vi som är lite mer upplysta vet dock sanningen, solsystemets centrum och massivaste objekt är i realiteten Rasmus Paludans pung och de med en lite mer naturvetenskaplig läggning vet dessutom att om så bara ett endaste gram adderas så kommer nämnda pung kollapsa till en singularitet av mod och maskulinitet. Paludan är helt enkelt en man utan motstycke i norden och vi bör vara tacksamma för att åtminstone en karl via sina handlingar hedrar alla våra förfäders minne.

Nu kanske ni som läser detta tror att jag är ironisk men det är jag inte, det finns ingen person i norden vars mod jag beundrar lika mycket som Paludans. Paludan förkroppsligar skin in the game, Paludan tar den viktigaste kampen med sitt eget liv som insats, Paludan ignorerar dödshot, Paludan tvingas leva under polisbevakning, Paludan gör det han tror är rätt utan att böja sig. Inuti den där danska kroppshyddan gömmer sig en riktig viking.

Varför nu denna hyllning till Skandinaviens rekorderligaste individ? Därför att han återigen har dragit ner byxorna på etablissemanget och visat vilka fega vänsterkräk de och deras lakejer är. Paludan och den lika modige Dan Park ville nämligen arrangera lite mysig samkväm i Malmö genom att elda upp Koranen, de tänkte sprida lite mångkulturella åsikter i den islamska monokulturen som där råder. Den svenska polisen fylldes naturligtvis av fasa vid tanken på att de för en gångs skull måste jobba istället för att jaga harmlösa pensionärer [1] eller näthatande tonåringar [2]. I sitt inre såg de framför sig horder av muhammedaner med obefintlig impulskontroll [3] och deras plan kristalliserades omedelbart som om det vore en ryggmärgsreflex! De böjde på knät [4] men den här gången symboliskt. Först nekade de tillstånd att hålla grillkalaset i Rosengård [5], Paludan och Park skulle vackert få anordna sin tillställning på annan plats i stan men efter ännu mer hot om våld och kaos [6] från vissa förespråkare av fredens religion så gick polisen ner på andra knät och vägrade ge hjälten Paludan tillstånd att uppenbara sig någonstans i Malmö överhuvudtaget [7].

På ett sätt kan man förstå polisen, de ville inte ha ännu en händelse på listan av islams greatest hits som Muhammedbilderna i Jyllands-Posten, Charlie Hebdo eller Salman Rushdie. En vanlig konstapel kan för den delen inte höja på batongen, hur berättigat det än är, utan att bli kallad för rasist av vänstermedia så deras motivation är troligtvis på botten, klämda som de är mellan grupperingar av våldsamma utlänningar och skogstokiga vänsteridioter. Likväl är det tragiskt att se hur feg och flat polisen är när det verkligen gäller och hur man låter detta ske samtidigt som Göteborgs förorter nu officiellt är ockuperade av främmande makt.

Många vill göra det här till en fråga om demonstrationsfrihet, yttrandefrihet och andra fiktiva friheter men jag håller med Boris Benulic att det endast är trams [8]. Det korta och koncisa budskapet som bör föras ut är att islam inte hör hemma varken i Sverige eller Europa, islam har varit västerlandets fiende i 1500 år, islam är fundamentalt inkompatibel med västvärldens värderingar [9] och många muslimerna demonstrerar det dagligen.

Glöm religionsfrihet, det har blott blivit ett vapen som nyttjas mot västvärlden av dess fiender [10]. Glöm demonstrationsfrihet, den friheten skänks bara åt BLM och andra vänstersammanslutningar, glöm yttrandefrihet för den existerar inte ens längre. Säg istället det som bör sägas, vi är inte för abstrakta friheter, vi är konkret emot islam!

1. Samhällsnytt – Äldre kvinna kritiserade brutalt överfall och låga straff – döms för HMF
2. SVT – 15-åring åtalas för näthat – spårades av Säpo och Interpol
3. Lars Vilks föreläsning i Uppsala
4. Samhällsnytt – Kvinnlig polis knäböjer inför ”Black Lives Matter”: ”Vit tystnad är våld”
5. Samhällsnytt – Polisen nekar Paludan och Park tillträde till Rosengård: ”Vågar inte göra sin plikt”
6. Samhällsnytt – Koranbränning bekräftad i Malmö – invandrare utlovar kaos och mord
7. Samhällsnytt – Islamkritisk demonstration i Malmö stoppas – polisen kan inte garantera säkerheten
8. Boris Benulic – Om islams omöjlighet
9. Johan Simu – Islam är västerlandets antites
10. Nej till att bränna upp koranen