Skrivna på näsan

Skrivna på näsan 1

I det ”demokratiska” Sverige är vi röstberättigade medborgare tydligen inte betrodda att bilda oss egna uppfattningar om vilka åsikter och partier vi vill rösta på. Därför måste vi uppfostras och få skrivet på näsan vad vi ska tycka och vilka vi ska rösta på.

Vi får inte rösta på partier som vill upprätthålla äganderätten, varken för privatpersoner till mark eller för svenska folket för självbestämmandet inom nationens gränser.

Vi får inte ifrågasätta klimathotsdogmen. Detta trots att några av ”rörelsens” spjutspetsar kan tänka sig att pausa demokratin för klimatets skull, det vill säga för makten.

Vi får inte ifrågasätta främmande religiös politisk ideologi som hotar åstadkomma en total omvälvning av det svenska samhället.

Vi får inte rösta för traditionella borgerliga världen utan att kallas för högerextrema nationalister och antidemokrater.

Vi får inte önska oss frihet i någon form. Allra minst åsikts- och yttrandefrihet, för det kränker dem som inte delar våra åsikter och mest av allt de vänsterblivna.

TV4, gemensamägt mellan staten och Bonnier, vägrar visa Alternativ för Sveriges reklamfilm inför EU-valet. Detta trots att filmen inte visar annat än texten swexit och en barnröst som bokstaverar och tillägger – rösta på AfS.

Facebook har tolkat överenskommelsen med regeringen och sina allmänna regler så att de stoppat ett vänsterpartis valfilm för att den innehöll för mycket naket, liberalernas valfilm för att den var för explicit om homosexualitet, samt kristdemokraternas för att en kandidat promenerade i skogen med en hagelbössa och sa att hon gillar jakt men inte att EU lägger sig i jakt och vapenägande.

Jag har ofta påpekat att vi har en pågående undersåtefiering i Sverige, och ofta fått mothugg. Men är det någon som behöver tvivla längre?