Socialdemokraternas nazistattack!

Socialdemokraternas nazistattack! 1

Den senaste tiden har socialdemokratiska företrädare exploderat i tillvitande om nazism mot all opposition. Mest naturligtvis mot SD. Inte för att det har någon giltighet, utan just för att det inte har någon giltighet! Det är den svenska valrörelsen som dragit igång.

Efter föredöme från demokraternas valkamp i USA, där de aldrig diskuterade sakpolitik utan endast smutskastade Donald Trump gör nu sossarna samma sak. Det är därför svenska MSM under lång tid varit emot Trump som president och spritt varje lögn som tänkas kan om honom. Det är en del i förberedelserna för det svenska valet. Sossar på alla nivåer ljuger ogenerat om Trumps uttalanden och göranden.

Lögnerna upprepas som sanningar av tidningarnas ledarskribenter. De svenskar som inte kompletterar med information från oberoende utländska media blir grundlurade och effektivt indoktrinerade. Man följer helt i propagandaminister Goebbels fotspår, när man följer hans tes att en lögn som är tillräckligt fräck eller stor, vilken upprepas tillräckligt ihärdigt till slut kommer att uppfattas som sanning.

Inspiration hämtas också från den kinesiske generalen SunTzus antika skrift om Krigskonsten. En av hans strategier är att vinna kriget innan det börjat. Det vill säga att via propaganda och lögner trötta ut fienden, isolera honom och ta bort allt stöd, göra fienden så svag att denne väljer att inte strida och istället omgående ge upp inför hot.

Genom nazifieringen av oppositionen vill sossarna polarisera debatten så mycket de kan och i processen se till att så stor del av väljarkåren som möjligt befinner sig emotionellt på sossarnas sida redan innan de börjat fundera på hur de ska lägga sin röst. Ett slags brända jordens strategi där de bränner jorden runt oppositionen så att den inte kommer någon vart, inte har några sympatier att hämta vart de än vänder sig.

Notera att även etiketteringen av människor enligt GAL-TAN skalan fyller samma syfte att glorifiera vänsteråsikter och smutskasta högerdito. Höger är inte längre höger, det är numera högerextremt enligt det socialistiska narrativet.

Självklart fungerar naziretoriken även som en varning till sossarnas stödpartier; lämna oss och ni kommer också att få smaka på nazifieringen! Sossarna uppvisar alla tecken på att ha blivit en sekt. De som inte är med oss, är mot oss.

Samtidigt vill sossarna naturligtvis ge sken av att det är de som upprätthåller moral och anständighet i riket. Men de är alltså de falskaste och opålitligaste lögnare som finns i Sverige.

Om ni som var med på den tiden tyckte att Olof Palme var det falskaste och lögnaktigaste som fanns och de valrörelser han bedrev var bottenrekord i oärlighet, så kommer ni notera att det var ingenting mot den skit sossarna tänkt kasta på sina motståndare i kommande valrörelse.