Söndagens partiledardebatt

Söndagens partiledardebatt 1

Dagens gästinlägg är författat av Bernd Stymer.

Söndagens partiledardebatt visade med all tydlighet hur illa det är ställt med Sverige.

Det började med inbördeskrigets skjutningar och sprängningar i Sverige. Alla närvarande politiker var för en gångs skull överens om att det som pågår är förfärligt och måste stoppas omedelbart. Ta avstånd, kraftsamla hela samhället, engagera allmänheten och föräldrarna, socialen måste ingripa för att hindra de unga att bli mördare, skolan har ansvar, längre straff, o.s.v. fram och tillbaka. Men inte en enda konkret åtgärd som hindrar barn från att mörda. Att fängsla mördaren efter den har mördat hejdar inte mordet. Helt värdelös debatt. Jag är glad att jag publicerade innan debatten mitt förslag om åtgärder som verkligen sätter stopp åtminstone för barnens mördande om utegångsförbud råder.

Ingen politiker nämnde den verkliga starten 1974 av dagens katastrof när sosseriet i Södertälje kommun beslöt att rädda sitt företag Täljebygg från konkurs på grund av Miljonprogrammets 1200 tomma lägenheter genom att locka analfabeter från turkiska staden Midyat för att fylla de tomma lägenheterna och få allt gratis, bostad och uppehälle som staten betalade. Att det inte fanns arbete för analfabeter spelade ingen roll. Ryktet om allt gratis spreds i hela mellanöstern. Snart blev det 7000 som kom därifrån inte bara till Södertälje utan snabbt till alla andra kommuner som också hade tomma lägenheter i sina Miljonprogram, Fittja, Hammarkullen, Tensta, o.s.v. Turkarna behövde bara säga att de som kristna syrianer var förföljda men samma skäl att vara förföljd dög även för alla muslimer som kom. Nu uppgår alla de som fick fylla Miljonprogrammet till en miljon.

Jag förstår så väl att politiker, om de ens känner till detta politiska bedrägeri, inte vågar stå för det, inte nämner det och hellre låter befolkningen tro att de med sin medmänskliga godhet har ställt till eländet istället för att berätta sanningen om att folket först har bedragits med idiotiskt Miljonprogram och sedan när idiotin uppenbarades blivit förrådd med okontrollerad inflyttning, ett skändligt befolkningsutbyte där bidragssnyltande islamister nu jublar över att deras vänner mördar vuxna och barn i Israel.

Mellandelen av debatten såg jag inte men i avslutande delen om Klimatet visades nu åter med all tydlighet att vi, befolkningen, inte har valt politikerna utan att de är valda av partier som får skicka vilka stollar som helst till Riksdagen, så att befolkningen aldrig genom val kan kräva ansvar av dem. Inte ett ord från samtliga om hur politikernas egna våta gröna dröm skadar oss till liv och lem och skickar tillbaka oss till medeltidens träldom. Ingen svarar på våra frågor om varför mera el? Vi har all el vi behöver vilket vi ser dagligen på Kontrollrummet. Befolkningen behöver inget grönt stål och inga batterier. Självklart kommer mänskligheten att i en snar framtid ha el i mängder utan vind och solkraft när solens energihemlighet har uppdagats. Varför är det nu nödvändigt att skada befolkningen med klimatsvammel?

Sällan har jag sett politiker så uppenbart strunta i den befolkning som de påstår har valt dem. Sällan hört ett så oförskämt gäng näringslivssnyltare prata skit.