SVT och Klimatbedrägeriet

SVT och Klimatbedrägeriet 1

Dagens gästskribent är Bernd Stymer

Se bedrägeriet i Klimathoppet med Camilla Kvartoft 18/4 2023.

Först påstås att 77% av befolkningen anser att klimatkatastrofen orsakas av mänsklig påverkan. Det har Göteborgs Universitets statsvetare Niklas Harring kommit fram till och får stöd av Maria Wolrath  Söderberg docent i retorik  Södertörns Högskola.
Det är inget annat än bedrägeri när SVT/SR:s Kvartoft hänvisar till IPCC och låter en statsvetare och en retoriker bevisa påståendet om klimatkatastrof.

Men SVT/SR Kvartoft fortsätter bedrägeriet med att låta reklamfirman Familjens Vd Nina Amajadi kräva att folk ändrar sina beteenden och äter mindre kött. Firmans copywriter och art direktor eldar på med att förändra kändisarnas beteende och väljer då jordbruksministern Peter Kullgren (KD) som självklart är kallsinnig mot deras försök att påverka honom. Sen besöker Kvartoft Suderbyn Ecovillage kollektivt jordbruk på Gotland där man lagar soppa på palsternacka och äpplen.

Så håller SVT/SR på att bedra befolkningen dag ut och dag in i nästan varje program. Bedrägeriet genomförs alltid med intervjuer av folk som inte har kunskap om klimat, inte vet att människan producerar försvinnande lite av livets gas som naturligtvis inte har eller kan värma atmosfären till katastrof, eller har läst professor Gösta Petterssons Falsk alarm där han med vetenskapliga experiment visar att molekylen CO2, allt levandes upphov, inte har den farliga egenskapen att värma atmosfären.

SVT/SR har hittills inte en enda gång vågat visa sanningen om klimatet genom att anordna en offentlig direktsänd debatt med dem som har läst på och vet vad som styr klimatet. Naturligtvis måste den debatten vara direktsänd och offentlig så SVT/SR inte som vanligt kan fuska genom att klippa och klistra i programmet. Anledning till att de inte vågat är naturligtvis att de inte vill riskerar sina jobb som bedragare.

SVT/SR:s fula trick att sätta en mikrofon under näsan på folk och fråga om klimatkatastrof visar dagligen de utvalda okunniga stackare som är lättskrämda.

Ingen väljs som frågar – varför frågar du det, – var är klimatkatastrofen, – hur vet du att CO2 orsakar katastrofen?

Naturligtvis har den bedragna befolkningen inte chans att förstå att hysterin med klimatkatastrof ger levebröd åt tusentals klimatskojare inklusive politiker som försöker att berika sig på att även näringslivet deltar i bedrägeriet för att få medborgarna att godta en tillbakagång till Medeltida förhållanden i den ”gröna omställningen”.

Ve oss vetande.