Ursula Sexar Till Det!

Ursula Sexar Till Det! 1
Europeiska rådet, har tydligen uppdragit åt den tillträdande kommissionsordföranden Ursula von der Leyen
att ta tag i imperiebyggets bristande legitimitet. Det gäller att sexa till det lite!

Mer än något annat oroar man sig för den framväxande s.k. högern. Hur ska man annars förklara att greken Margaritas Schinas får i uppdrag att ”skydda den europeiska livsstilen”.

Av flera skäl lär den missionen inte bli en promenad i parken för den gode Margaritas. Om allt går som planerat kommer nämligen Ylva Johansson (S) bli en av hans underlydande kommissionärer, då bland annat med det övergripande ansvaret för migrationspolitiken.

Riktigt hur nöjd en allt mer frustrerad s.k. högeropinion i t.ex. Ungern och Polen, eller Sverige för den delen,  blir med en svensk ärkesåsses kompetens i migrationsfrågan framgår inte i medierapporteringen.

Min gissning är att dom kommer bli höggradigt besvikna.

En politiker av Ylva Johanssons kaliber kommer visserligen inte ställa sig och gråta i TV, som en vice statsminister tillhörig en grön variant av socialism en gång gjorde, men man får vara bra yr i hatten om man ska påstå att (S) tillverkar ministrar som är ”Spitzenkandidaten” i migrationsfrågor.

Men ännu allvarligare är tanken att en politiker i EU ska skydda den europeiska livsstilen. Detta är något som alla med frihetliga tankegångar verkligen måste fundera över. Jag kan visserligen,  även om jag betraktar mig som anhängare till antiteism, förstå principen bakom talet om dom kristna värderingar som man säger att västerlandet bygger på.

Men är det lämpligt att en monstruös skapelse och överstatlig katastrof av EU:s kaliber fastställer riktlinjerna för vår livsstil?

Betänk vad det lett till i Sverige med klåfingriga politiker som lägger sig i allt och ingenting. I svensk kvällspress blir det en stort uppslagen nyhet när lättsocialisterna i (M) föreslår söndagsöppet på Systembolaget!

Vi svenskar är så hunsade att förslaget anses kontroversiellt!

Jag kan dock tänka mig att förslaget faller partier som Sverigedemokraterna på läppen. Dom tror ju, socialistiska i tanken som dom är, att lagar och dekret från maktens korridorer är rätt väg att gå. Man får anta att dom stödfonder som kommer bildas för den europeiska kulturens bevarande kommer mottaga en del ansökningar gällande oxdans och näverslöjd.

Kanske blir det t.o.m. en del pengar över till folkdansövningar i dom ghetton som i Sverige kallas ”särskilt utsatta områden”. Åtminstone tills dess någon i tanken kränkt invånare därstädes helt lackar ut och återupprättar sin ”heder” med vapen i hand.

På europeisk nivå kan jag förutspå ändlösa förhandlingar (läs gapiga bråk) mellan EU-länderna om hur den förmodat ”europeiska livsstilen” ska definieras.

Tillhör t.ex. den svenska älgjakten den ”europeiska livsstilen”? Det måste ju vara ytterst tveksamt enligt min mening. Den tillhör livsstilen för många svenskar, men det är en helt annan sak. Åker man över sundet till Danmark kan man köpa starkbock i en vanlig matvaruaffär på en söndag! Är det en del av den europeiska livsstilen? Om du frågar en riksdagsman för såssarna kommer svaret förmodligen bli ett rungande nej.

För övrigt kan vi vara glada att Brexit snart (?) tycks avklarat. Då slipper vi lagstadgade krav på att njurpaj och ljummen öl tillhör den europeiska livsstilen.

För det kan vi vara helt säkra på. Direktiv och lagar kommer det bli som resultat av detta projekt som rör den europeiska livsstilen. Det är inte bara land som med lagar byggs, det gäller även imperium.

Se upp bara. Med all sannolikhet kommer projektet skymma dom riktigt stora frågorna. Då talar jag inte  enbart om migrationsfrågan, utan om EU som legitimt projekt. Det är nämligen där som skon klämmer i Bryssel och annorstädes, dom är rädda för folken i Europa ska tröttna och kasta ut dom från maktens korridorer.

Då gäller det att sexa till det litet. Men talet om att skydda vår ”europeiska livsstil” riskerar att slå blå dunster i lättsocialisternas ögon. Vi som står längst ut till höger måste protestera och värna individens frihet!