Virus, Vaccinationer och Sjukvård

Virus, Vaccinationer och Sjukvård 1

Så var det dags igen. Under gårdagen protesterade medborgare mot corona-restriktioner. Farbror blå ingrep och avbröt, fler än 8 personer får man nämligen inte vara.
Massmedia, eller MSM som det rätteligen skall benämnas här ute till höger, rapporterar endast litet förstrött om saken. Det är liksom normalt i Sverige att upplösa demonstrationer med fler än 8 personer.

Det kan väl tänkas att höga böter nu väntar arrangörerna. Själv har jag osäkrat swish-appen och bankkontot för att kunna bidra med några slantar. Givetvis skall jag säkra bevis för mina transaktioner så att skattevärket (ja, jag kallar det så. Inte Skatteverket) får jobba extra nästa år med att avslå mitt yrkade avdrag till demokratins försvar.

Kan staten trilskas så kan jag trilskas.

För dem som drömmer om vaccinering kan konstateras att Ryssland har kommit på en så effektiv lösning att utomlands boende ryssar flyger hem till Moskva för att få möjlighet att vaccinera sig.
16 stycken vaccineringspunkter har upprättats i huvudstaden, öppet mellan klockan 10 till 20 utan att tidsbokning krävs. Något vidare av behov av Bank-ID finns inte heller.
Kom som du är, sitt ner och vänta på din tur. Sedan är man vaccinerad och klar.

Ryssarna har givetvis tillgång till vaccin också. Lömska som dom är kör de egenproducerat Sputnik, inget EU-trams här inte! För vaccintroende svenskar är det synd att bland annat Carl Bildt resolut stoppade alla planer på egen tillverkningskapacitet i Sverige.
Han hade visserligen inte tillgång till spåkula, Kalle. Bara en obändig tilltro till EU och en vet-bäst-attityd som inte särskilt mattats under årens gång.

EU är som alla vet ett kapitel för sig. Unionen, om nu kan kalla det så, har gått i otakt mest hela pandemin. Precis som man kan förvänta när länder med olika kulturella särdrag och viljestarka ledare ska samarbeta.
Att te-påsarna valt att vara osolidariska och lämna har inte heller underlättat. Dessutom har njurpaj-fetischisterna tydligen skrivit på vissa kontrakt om vaccindoser före sina före detta Europeiska vänner, och därmed säkrat tillgången. Så får man inte göra, gud förbjude att man är osolidarisk och tänker på det egna landets befolkning först!

Det strider mot hela tanken på att alla i EU ska ha det ungefär lika eländigt. Låt vara att England avslutat medlemskapet, men det är dumt ändå!

Vaccinering är säkert bra om det nu inte var för att den beramade flockimmuniteten ändå inte kan uppnås.
I tidskriften Nature presenterar forskaren Youyang Gus sina beräkningar och konstaterar att vaccineringen inte leder till flockimmunitet.
Det är nämligen inte med säkerhet belagt att vaccineringen stoppar smittspridningen.
Prekärt läge alltså. Speciellt med tanke på att eländet, som virus brukar göra, muterar också!
Om vi lägger till att folk tror på att livet kan återgå till helt prepandemiska seder och bruk efter vaccination blir det svårigheter.

Snart nog kommer den kramiga och munpussande kultureliten i storstäderna riskeras att utplånas! Vem skall då producera, genomföra och besöka landets krigsviktiga kulturarrangemang?
Utan några gränslösa influerare som trotsar FOHM:s restaurangförbud kommer inga regelvidriga och champangevaskande fester att lägga ut på sociala medier att genomföras! Sminkindustrin, löjliga kläder-industrin och fjantiga lyxresor-industrin kommer gå under!

Elände med andra ord. Det är bara elände!
Som lök på laxen har Norges statsminister med berått mod brutit mot sina egna karantänsregler och arrangerat fester som riskerat folkhälsan i vår gamla koloni.
Illa är bara förnamnet. Det har bara gått utför med det landet sedan de lösgjorde sig från sin förmyndare!
Nu står de där med skammen att ha en regeringschef och statsminister som utreds av polis…

Vi får söka tröst i officiella siffror som ger vid handen att över 97% av de som drabbats av virusets härjningar faktiskt överlever.
Vill man göra en bestående insats kan man engagera sig i nästa års val och få till en förändring i rikets ledning. Jag kommer rösta på Klassiskt liberala partiet och mig själv, följ min kandidatur här. När det gäller sjukvård kommer jag arbeta för att politiker inte ska styra och ställa. Det är bättre att de som begriper fattar besluten, nämligen professionen!