Allt vi har kvar är diskrimineringen

Allt vi har kvar är diskrimineringen 1

Starbucks, Adidas, Coca Cola, Unilever, North Face, Patagonia, Ben & Jerrys, SJ, Oatly. Det är några i raden av företag [1,2] som kräver att Facebook ska tillmötesgå dem och börja censurera högern ännu mer på samma sätt som Youtube med flera redan gjort [3,4,5]. Staten behöver inte ens censurerar dig, det vakna kapitalet gör det åt staten.

Låt mig citera mig själv [6]

Vad är då framtiden för dissidenthögern?
Kort och gott så kommer vi bli inträngda i ett hörn, plattformarna kommer stänga ut oss, vi kommer jagas av landsfiskalen för våra åsikter, försöker vi ta betalt eller ta emot donationer så kommer de stora betalningstjänsterna stänga ner oss. Vi kommer helt enkelt jagas bort från internet och yttrar vi oss ändå online så kommer varenda yttring användas för att krossa oss i det verkliga livet, oavsett om det handlar om att förstöra våra karriärer eller helt enkelt bura in oss.

Vi kan med våra egna ögon se att BLM masshysterin kraftigt har accelererat alla dessa trender och vi finner oss nu inträngda i ett hörn. Böjer vi inte på knät så är vi rasistfascister, uttrycker vi de mest pissljumna åsikterna som går strax till höger om vänsternippertippan Lööfs åsiktspaket så blir vi utfrysta, på våra arbetsplatser så kommer inkluderingshjärntvätten (dvs exkluderingen av allt som luktar konservativt) förstärkas till tidigare oskådade nivåer och media och skolan kommer fortsätta att forcera ut budskapet genom alla sina kanaler.

Den enda ljusglimten är att det vakna kapitalet inte ens försöker gömmer sig, om Unilever, Coca Cola och Patagonia vill diskriminera bort alla högerröster (dvs dig och dina vänner) från internet så ska vi förstås inte köpa deras produkter. Om du ser dig om i samhället idag och efter det ändå kan gå och köpa en glass av märket Ben & Jerrys då är du kort och gott en del av problemet.

Om du inte vill bråka i fikarummet, om du inte vill riskera din karriär eller hamna i SÄPOs blickfång genom att yttra dig online [7], om du i ärlighetens namn ännu tvekar över situationens allvar, ja oavsett var du står så kan du åtminstone välja rätt med din plånbok. Till och med om du är en förtappad nyliberal så borde du kunna inse problematiken i vad de försöker införa och att motstånd nu krävs.

  1. Aftonbladet – Svenska bolag bojkottar Facebook
  2. DI – Facebook bojkottas av amerikansk annonsjätte
  3. Tim Pool – Reddit CEO is lying
  4. Stefan Molyneux avstängd från Youtube
  5. The Atlantic – Reddit is Done Pretending The Donald is Fine
  6. Johan Simu – Det började så bra
  7. SVT – 15-åring åtalas för näthat – spårades av Säpo och Interpol