Massinvandring som en ursäkt för att krympa din frihet

Massinvandring som en ursäkt för att krympa din frihet 1

Macron påstås nu ta i med hårdhandskarna mot Islam, hur gör han det [1]?

  • Restrictions on home-schooling and harsher punishments for those who intimidate public officials on religious grounds
  • Giving children an identification number under the law that would be used to ensure they are attending school. Parents who break the law could face up to six months in jail as well as large fines

”We must save our children from the clutches of the Islamists,” Mr Darmanin told the Le Figaro newspaper on Wednesday.

Här är en enkel tanke, om det är islamska föräldrar som är problemet så räcker det gott med att se till att invandrarbarn går i särskilda skolor. Äktfranska föräldrar kan givetvis fortsätta hemskola sina barn utan problem.

Här är en enkel tanke till, skicka hem alla muslimer så att de får bo i ett land där de trivs, deras religion välkomnas och de slipper förtryckas av en kristen majoritetsbefolkning som inte känner för att böja på knät.

Men det är tydligt att franska staten kör på tanke nummer tre, importera massiva mängder av människor som aldrig kommer, kan eller vill integreras och använd bristen på integration som ett vapen mot den inhemska befolkningen genom svepande lagförändring som drabbar alla. Islam kräver allas underkastelse, staten kräver allas underkastelse, det är klart de kommer stärkas av varandra på bekostnad av alla oss andra som inte vill behöva bry oss om varken stat eller profet. Notera hur ärkeäcklet Darmanin säger ”save our children”, dvs statens barn, statens egendom, det påminner om någon [2]….

  1. BBC – France’s Macron issues ’republican values’ ultimatum to Muslim leaders
  2. Johan Simu – Att översätta sossesvenska