Tuffe och ladyboysen

Tuffe och ladyboysen 1

Vi var redo, fullständigt redo. Lokoloko hade samlat sina bästa gerillakrigare och under min ledning så satt vi på huk i buskaget utanför regimmedias högkvarter redo att ta över sändningarna och utropa frihetens seger över despotismen samt att alla män med en kroppsfett över 15% kommer beskattas 1% av sin inkomst per % kroppsfett vilket ska gå till att bygga riktiga grekiska nakengymnasium i varje tätort. Som den store ledaren Trump sa:

”When the pecs are poppin, the panties gonna be droppin

Precis innan de första valstugereportagen skulle sändas, som riskerade att avslöja att KLP inte fått egen majoritet, skulle vi marschera in och reda upp situationen. Men oavsett hur förberedd man tror sig vara så kastar universum överraskningar på en och när vi sparkade upp entrédörrarna och skrek att alla ska lägga sig på golvet så bemöttes vi av något ingen av oss räknat med…. 15 attackflator i stringbikini som till synes spenderat de senaste fem åren med att injicera manliga könshormon och som var bestyckade med både uzis och strap-ons. Huruvida de byggt ett läger i SVT kåken och stannat där sedan Pride eller om de bara var missnöjda F!are som smitit från valvakan hann vi aldrig med att fråga. Direkt de såg oss så uppbådade de ett fasansfullt skri och inte ens mina kumpaners lena bruna hud kunde dämpa det rena manshatet som deras blickar avslöjade. Mina papuanska vänner spände skinkorna i ren reflex och slog illa kvickt till reträtt, bättre fly än illa förlora mödomen, många hemska fasor och väsen har de små papuanerna mött i deras mörka djungel men intet kunde mäta sig med denna Lovecraftianska mardröm.

Nästa gång kommer vi vara förberedda även för detta… nästa gång…. Men det ger mig tillfälle att tala lite om media. Ingen regim kan idag överleva utan medias stöd, medias grepp över populasen är fullständigt. Tänk på hur lätt folkets narrativet växlade från pesten till ryssen när media bestämde att det ska vara så eller hur kabalen kunde få alla att acceptera att pesten inte sprids på BLM kravaller men vid alla andra protestmarscher (i synnerhet när folket är fräcka nog att beklaga sig över smittskyddsdespotism). Vill man autista ner sig i det så kan man läsa Jacques Ellul och många andra men det viktiga är detta, media är vår största fienden. Så länge media har någon trovärdighet kvar så kommer inte de goda krafternas budskap nå ut. Inget annat är lika viktigt som att förstöra etablissemangets trovärdighet. Lyckligtvis så gör de det själva på ett exemplariskt sätt och ungdomen verkar allt mer se igenom regimens lögner men det räcker inte!

Jag dryftar mig därmed att ge några råd till Tuffe och Jimmie. Avskaffa presstödet som eran första handling, bränn ned Expressen och Aftonbladet och salta sedan marken! Skär därefter ned SVTs budget till en femtiondel och bemanna den lika hårt med högermän som den idag är bemannad av vänsterkvinnor. Gör Chang Frick till VD och gör denna twittrare till nyhetsankare så svenskarna får veta vad som pågår.

Tuffe och ladyboysen 2

Tuffe och ladyboysen 3

 

Sparka emellertid inte vänsterdräggen utan ge dem en egen kanal, kalla den pridekanelen, där de kan leka med dockteater, fingerfärg och könsatrapper. Ingen kommer ändå titta på den och då slipper du ett storskaligt myteri.

Sedan kommer den stora utmaningen och det är att tukta Facebook och Google. Försöker ni så är risken överhängande att ni kommer drogas och hamna i säng med en minderårig ladyboy framför ett dussin kameramän men det är en risk ni måste ta om ni menar allvar.

Jag önskar er lycka till!